![]() ![]() |
May 23 2007, 08:03 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Micul dejun: (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/fruit.jpg) si cafeaua: (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/coffee.jpg) |
|
|
|
| angeldust |
May 23 2007, 08:11 AM
|
|
Musafir |
Hello people (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iaca am luat si decizia (una din ele cel putin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) era vorba de un job, intr-o firma destul de marisoara asa de telecomunicatii. Dar l-am refuzat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta dupa ce m-am chinuit din greu sa il obtin fireste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zic ca am luat decizia buna, nu mi se potrivea deloc...as fi fost un fel de "jack of all trades" dar 80% din munca ce mi-au descris-o ei era mai mult achiztii si logistica. In rest...cabluri, placi, cupru, fibra ...astea erau cuvintele cheie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Intr-un cuvant...bleaaaaaacs! Cred ca prea mi-a intrat mie in cap ideea cu mutatul la Bucuresti si cred ca orice job gaseam aici tot ii gaseam eu vreo hiba. Eh amu sa vedem ce si cum o fi.... Szi...din experienta iti spun, ca stiu ca esti ca mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stii cat te va tine incantarea ca e totul gata si renovat? Maxim vreo cateva luni asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
May 23 2007, 08:20 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Pai, pana va fi totul gata si renovat, cred ca vine nunta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu mai suport praful si dezordinea din casa. Aseara mi-am luat si salteaua la patul nou achizitionat. Cica saltea ortopedica...pe dracu, ma doare spatele de nu mai pot (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cat despre jobul refuzat...ce ai refuzat tu fac eu acum: achizitii... stii tu, cabluri, teava, robineti, adica "bleaaacs" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sper sa gasesc repede ceva care sa mi se potriveasca, pentru ca nu stiu cat ma mai abtin. Poate ii ...una peste fata colegei mele intepate intr-o zi si sa vezi atunci demisie cu tam-tam... |
|
|
|
| angeldust |
May 23 2007, 08:25 AM
|
|
Musafir |
Mai nu am nimic impotriva oamenilor care fac orice cu conditia sa le placa si sa fie potriviti pentru asta. Fie ei si agricultori sau cititori in stele. Chestia e ca daca eu simt ca nu mi se potriveste, why bother? Ar fi pierdere de timp pentru mine....
|
|
|
|
May 23 2007, 08:33 AM
|
|
|
Asa este ideal. Mai ales ca daca nu iti place ce faci, ajungi sa ti se faca atat de lehamite incat nu iti mai trebuie nimic.
|
|
|
|
May 23 2007, 09:15 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
si mie mi-e lehamite de oamenii cu care lucrez, si de firma unde lucrez, dar banii??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) adica pentru mine e un compromis mai mic sa lucrez cu oameni naspa decat sa ma mut inapoi cu mama... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
May 23 2007, 09:37 AM
|
|
|
Pai, din acest motiv nu mi-am bagat picioarele inca. Dar am facut un compromis pentru moment, pana imi gasesc ceva mai bun.
|
|
|
|
| roxanica10 |
May 23 2007, 09:40 AM
|
|
Musafir |
Angelu' ai luat decizia corecta...daca pe tine nu te incanta jobul respectiv, n-avea sens sa-l accepti. E foarte important sa-ti placa ceea ce faci. Si zici ca ai chef sa vii in Bucuresti? Crezi ca numai aici ai sanse profesionale? Am auzit ca si-n Timisoara si-n Cluj sunt salarii bune. Am ramas impresionata de Cluj. Am trecut in iarna pe acolo si mi s-a parut super oras.
Ce vreme naspa-i afara! Ploua intr-una.... |
|
|
|
May 23 2007, 09:51 AM
|
|
|
Pe aici e soare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sper sa nu mai ploua, ca a fost ca in poezia "Lacustra" pe aici
|
|
|
|
May 23 2007, 10:28 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 02:40 PM |
|
|