IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 248 249 250 251 252 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post May 23 2007, 08:03 AM
Post #2491

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)

Micul dejun:

(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/fruit.jpg)

si cafeaua:

(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/coffee.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 23 2007, 08:11 AM
Post #2492

Musafir

Hello people (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Iaca am luat si decizia (una din ele cel putin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) era vorba de un job, intr-o firma destul de marisoara asa de telecomunicatii. Dar l-am refuzat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta dupa ce m-am chinuit din greu sa il obtin fireste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zic ca am luat decizia buna, nu mi se potrivea deloc...as fi fost un fel de "jack of all trades" dar 80% din munca ce mi-au descris-o ei era mai mult achiztii si logistica. In rest...cabluri, placi, cupru, fibra ...astea erau cuvintele cheie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Intr-un cuvant...bleaaaaaacs!
Cred ca prea mi-a intrat mie in cap ideea cu mutatul la Bucuresti si cred ca orice job gaseam aici tot ii gaseam eu vreo hiba. Eh amu sa vedem ce si cum o fi....

Szi...din experienta iti spun, ca stiu ca esti ca mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stii cat te va tine incantarea ca e totul gata si renovat? Maxim vreo cateva luni asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 23 2007, 08:20 AM
Post #2493

V.I.P.

Pai, pana va fi totul gata si renovat, cred ca vine nunta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu mai suport praful si dezordinea din casa. Aseara mi-am luat si salteaua la patul nou achizitionat. Cica saltea ortopedica...pe dracu, ma doare spatele de nu mai pot (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Cat despre jobul refuzat...ce ai refuzat tu fac eu acum: achizitii... stii tu, cabluri, teava, robineti, adica "bleaaacs" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sper sa gasesc repede ceva care sa mi se potriveasca, pentru ca nu stiu cat ma mai abtin. Poate ii ...una peste fata colegei mele intepate intr-o zi si sa vezi atunci demisie cu tam-tam...

+Quote Post
angeldust
post May 23 2007, 08:25 AM
Post #2494

Musafir

Mai nu am nimic impotriva oamenilor care fac orice cu conditia sa le placa si sa fie potriviti pentru asta. Fie ei si agricultori sau cititori in stele. Chestia e ca daca eu simt ca nu mi se potriveste, why bother? Ar fi pierdere de timp pentru mine....

+Quote Post
Szimcsi
post May 23 2007, 08:33 AM
Post #2495

V.I.P.

Asa este ideal. Mai ales ca daca nu iti place ce faci, ajungi sa ti se faca atat de lehamite incat nu iti mai trebuie nimic.

+Quote Post
Kitten
post May 23 2007, 09:15 AM
Post #2496

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

si mie mi-e lehamite de oamenii cu care lucrez, si de firma unde lucrez, dar banii??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) adica pentru mine e un compromis mai mic sa lucrez cu oameni naspa decat sa ma mut inapoi cu mama... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post May 23 2007, 09:37 AM
Post #2497

V.I.P.

Pai, din acest motiv nu mi-am bagat picioarele inca. Dar am facut un compromis pentru moment, pana imi gasesc ceva mai bun.

+Quote Post
roxanica10
post May 23 2007, 09:40 AM
Post #2498

Musafir

Angelu' ai luat decizia corecta...daca pe tine nu te incanta jobul respectiv, n-avea sens sa-l accepti. E foarte important sa-ti placa ceea ce faci. Si zici ca ai chef sa vii in Bucuresti? Crezi ca numai aici ai sanse profesionale? Am auzit ca si-n Timisoara si-n Cluj sunt salarii bune. Am ramas impresionata de Cluj. Am trecut in iarna pe acolo si mi s-a parut super oras.
Ce vreme naspa-i afara! Ploua intr-una....

+Quote Post
Szimcsi
post May 23 2007, 09:51 AM
Post #2499

V.I.P.

Pe aici e soare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sper sa nu mai ploua, ca a fost ca in poezia "Lacustra" pe aici

+Quote Post
Bacardi_Girl
post May 23 2007, 10:28 AM
Post #2500

Membru de Onoare

Member No.: 265

'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 248 249 250 251 252 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 02:40 PM