![]() ![]() |
May 23 2007, 05:36 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angel, pai la cat de picky esti tu, sa stii ca ar trebui sa iti iei unul din scoala ca sa il cresti dupa sufletelul tau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
May 23 2007, 05:37 PM
|
|
Musafir |
Szi....zici tu ceva acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca nu ar fi o idee rea deloc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si nu sunt picky mey, ia nu mai suparati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am doar gusturi nitel mai ciudate that's all (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| kalua |
May 23 2007, 06:43 PM
|
|
Musafir |
Svenisoru' face martea viitoare 30 de ani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si stapaneste un umor negru clasa 1-a. Nu vorbeste mult, dar te tranteste de perete cand deschide gura. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
May 23 2007, 06:54 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
anjelu, stiam si eu ca bossul nu prea le are cu femeile (ca dealtfel toti barbatii buni), dar raman in continuare la parerea ca arata super.... ca oricum toate ramanem doar cu uitatul, asa ca nu conteaza orientarile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
in legatura cu wokul, eu nu intrebam cum arata, ca stiu, ci as vrea sa aflu cu ce este diferita mancarea facuta in el fata de cea facuta in tigaie. eu mor dupa mancarea chinezeasca, dar e greu de facut, mai fain e e la restaurant zic eu. |
|
|
|
May 23 2007, 06:59 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
nu e asa greu de facut. in plus, acasa detii controlul total asupra ingredientelor. la restaurant sunt pline sosurile de zahar si amidon. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
May 23 2007, 07:00 PM
|
|
Musafir |
30 de ani?? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) No shit? Si vorbeste putin si cu umor negru deci e versiunea nemteasca a ardeleanului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Perfect!
Acum zi-mi ca e insurat sa ma pot duce sa ma impusc! |
|
|
|
| kalua |
May 23 2007, 07:04 PM
|
|
Musafir |
In wok ai nevoie de mai putina grasime (pentru ca jos e mic) si este altfel de prajit - de prajit se prajeste numai pe fundul wokului, alimentele trebuie miscate tot timpul, in susul wokului e un altfel de prajit, fara grasime. In rest - multe dintre ingredientele unei mancari chinezesti se prajesc in wok. Si wokul are mai mult loc, in tigaie n-o sa-ti incapa atata cat intr-un wok. Poti amesteca ingredientele mai bine (tot pentru ca ai mai mult loc). Si cantitati mari prajite in wok sunt mai uniform prajite decat intr-o tigaie.
Edit: nu-i insurat. Dar are o prietena (ciudata tare, nimeni n-a vazut-o vreodata, am iesit o data impreuna cu el din cladire si ea-l astepta in masina si a intors capul sa nu-i vad fata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . In plus noi, colegii, iesim destul de des la o bere, la o mancare, ne mai luam si partenerii cu noi, asta n-a venit niciodata) cu care locuieste. Eu sunt de aproape 5 ani in firma asta si de-atunci pana acum Svenisorul spune ca el asteapta sa se iveasca alta si ca sta din comoditate cu prezenta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Angel, te bagi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 23 2007, 07:12 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
mersi mult. m-am iluminat si eu acum. intr-adevar e mult mai ok decat tigaia clasica pt chinese food... hmmm, mi s-a facut pofta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| kalua |
May 23 2007, 07:17 PM
|
|
Musafir |
Angelule, ti-am raspuns mai sus. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
May 23 2007, 07:29 PM
|
|
Musafir |
Ptii....kalua, apai asta nu-i ardelean nemtesc dintr-o bucata cum credeam io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nah...sa ii dam omului the benefit of the doubt, probabil are si el nevoile lui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Totusi, bine arata, prost ma gandesc ca nu-i...so....de ce nu si-a gasit pe alta in 5 ani? Zi de la inceput sa stiu : ii lipseste vreun deget? se imbraca in rochiile prietenei cand nu e ea acasa? Ce hiba are? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 01:09 PM |
|
|