![]() ![]() |
| angeldust |
May 24 2007, 03:47 PM
|
|
Musafir |
da da...si sa isi faca si ei cont pe forum sa vorbeasca cu fanele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numa sa nu ne scrie in germana ca am imbulinat-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Facem un topic in english special pentru ei daca e cazul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kalua.....ai fi crezut vreodata ca o sa ajungi ce 50 Cent doar viseaza? Aka....a motherf****g P.I.M.P (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poti sa iti deschizi un mic biznis ...ii peshtesti pe masculii de la tine de la birou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
May 24 2007, 03:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angel, ma omori!
|
|
|
|
| angeldust |
May 24 2007, 03:56 PM
|
|
Musafir |
Why? Eu doar gandesc productiv (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) In orice chestie intrevad o posibilitate de afacere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
May 24 2007, 04:03 PM
|
|
Musafir |
bre, pana la biznisu asta, vino incoa la bucuresti ca am de munca pt tine in c# (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
kalua, eu sunt sigura ca oamenii stiu deja ca au fan club aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 24 2007, 04:04 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Adevarul e ca eu cand am citit "Chiar si ingerii cad" de Sandra Brown prin clasa a V-a, visam sa ajung patroana de bordel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca sa vedeti ce vise profesionale aveam eu in copilarie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
May 24 2007, 04:15 PM
|
|
Musafir |
Forte pai o sa vin, ti-am zis ca daca iau licenta acolo mi-s!
Dar Szi... (forte tu acum sa te faci ca nu auzi da?) ... o sa lucrez in C# doar asa o vreme....pana o sa am bani sa imi finantez bordelul. Stiu eu sigur ca pentru asta m-am nascut si asta e menirea mea in viata: sa fiu matroana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca Szi...accept si asociati sa stii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
May 24 2007, 04:20 PM
|
|
Musafir |
las ca am io grija sa scot fumurile din cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [o sa te trezesti noaptea din somn strigand bucati de cod si selecturi din baza de date] dupa aia numa' bordeluri o sa visezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
faza reala: in franceza e o expresie "c'est quoi ce bordel?" in sensu de "ce e haosu asta?" cand am auzit prima data, io nu stiam ce inseamna, si fiind singura femeie din birou si singura romanca prin zona... cand am auzit pe un coleg zicand asta, am si sarit de 2 m in sus de pe scaun "ba ma-ta-i c**va bai boule!" iti dai seama ce panarama a iesit... pana m-au tinut aia si mi-au explicat ce inseamna |
|
|
|
| roxanica10 |
May 24 2007, 04:26 PM
|
|
Musafir |
Rad cu gura pana la urechi cu voi. Sunteti dementiale.
Da..am mai auzit si eu expresia aia forte. |
|
|
|
| angeldust |
May 24 2007, 04:29 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici eu nu stiam expresia. Dar o sa o folosesc pe viitor in loc de "Ce-i aici bre? Curvasarai?" sau " Ce-i aici domle....Futting Club?" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asta cu Futting Clubul am auzit-o cand eram prin liceu si stateam noi adunati toata satra intr-o noapte de vara la o scara de bloc. Si faceam galagie mare normal. Si a iesit o baba cu matura la noi si ne-a zis " Bagaboandelor, voi nu aveti casa? Ia....sa plecati de aici! Ce credeti ca ii acilea...Futting Club?" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
May 24 2007, 04:39 PM
|
|
Musafir |
e, acuma o stii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edit: anjel, normal ca nu am cum sa te aud. eu citesc ce scrii, citesc cu ochii nu cu urechile. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 07:35 AM |
|
|