IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 263 264 265 266 267 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post May 24 2007, 10:21 PM
Post #2641

Musafir

QUOTE(kalua @ May 24 2007, 07:43 PM) *
Ca sa inteleaga toata lumea:
La capatul adevarului
La capatul luminii
La capatul dragostei
La capat - acolo esti tu.

Angelu', te bagi sa spui dintr-astea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

asta e lacrimosa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e muzica de taiat venele la propriu [elodia cred ca e...]
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post May 24 2007, 10:58 PM
Post #2642

Musafir

ptiul le incurcai. e de la Alleine Zu Zweit

+Quote Post
roxanica10
post May 24 2007, 11:04 PM
Post #2643

Musafir

Hai sa va povestesc ce-am patit si eu asta seara sa va distrez un pic: ieri ii trimit un mesaj din asta mai siropos amicei mele, Lotte (buna! ce mai faci? mi-e dor de tine, da-mi beep cand poti vorbi). O sun pe Lotte dup-aia pe un alt numar si-mi spune ca telefonul cu numarul pe care am trimis sms-ul e descarcat si ca de-abia maine face rost de incarcator. Pe parcursul zilei tot primesc beepuri de la numarul lui lotte de la telu' descarcat. Eu o sun, dar pe nr de serviciu...si-i spun ca-mi da beepuri. Ea: nu am cum sa-ti dau beepuri. Si sta roxanica linistita....pana asta seara cand ma suna lotte (asa credeam eu ca e). Zic: buna Oti, ce faci...din partea cealalta o voce de femeie nervoasa...care-ncepe sa ma injure non-stop. Eu mai intreb o data daca-i Otilia si inchid. Apoi, telefon de pe alt numar...inchid...apoi un sms din ala cu niste cuvinte 'ca la usa cortului'...pana ii pica fisa lui barbata-miu: vezi ca numarul ala care credeai tu ca e al lui lotte, e de fapt al unui barbat...si aia era femeia geloasa si scurta la minte de la telefon. Ce se intamplase? Eu am bagat in memorie nr lui lotte de 2 ori, dar o data corect si o data gresit. Evident ca n-am mai trimis nici un sms sa-i spun handicapatei aleia c-am gresit numarul, ca n-avea sens...la cat de agitata era...nu cred ca m-ar fi crezut.

Angelu', succes mama cu Sven...are ochi frumosi baiatul.

+Quote Post
lotte
post May 24 2007, 11:09 PM
Post #2644

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Si ce-am patit eu asta seara, am pus niste ceara la incalzit, si in urmatoarea secunda a pocnit ceva si a luat foc.Am pus apa, greseala fatala, s-a aprins si mai tare, am innegrit totul in jur, fum in toata casa, pana cand am sunat pe cineva, inainte sa sun la pompieri si sa ia foc toata casa, care mi a dat ideea sa pun carpe ude sa sting focul.
Acum astept sa iasa tot fumul.
Totul e bine cand se termina cu bine.Maine cumpar nisip.

+Quote Post
roxanica10
post May 24 2007, 11:11 PM
Post #2645

Musafir

Aoleu lotte...saracutza de tine...pai ceara trebuie incalzita numai la foc ff mic. Ai grija. Bine ca n-ai patit nimic tu. Fumul iese...mai ales acum, pe vantul asta.

+Quote Post
fortelady
post May 24 2007, 11:12 PM
Post #2646

Musafir

mai bine ia un stingator de masina - eu am unul preventiv acasa, dupa ce anul trecut ni s-a varsat ibricul in care fierbeam tuica cu sora-mea (eram racite amadoua) si era sa dam foc la casa.

+Quote Post
lotte
post May 24 2007, 11:31 PM
Post #2647

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

la stingator m am gandit si eu, dar mi-a spus vara-mea, cand a luat foc masina, si au folosit stingatorul, s-a aprins focul si mai tare

+Quote Post
fantasy
post May 24 2007, 11:34 PM
Post #2648

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

Ce mai faceti fetele?Va pup si eu asa din zbor si mor de dor sa stau pe forum da n-am cand.
Vreau si eu sa castig la loto,credeti ca cer prea mult de la viata? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
fortelady
post May 24 2007, 11:44 PM
Post #2649

Musafir

chiar ma gandeam la tine azi fanta....

+Quote Post
kalua
post May 24 2007, 11:45 PM
Post #2650

Musafir

fantazico (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Doamne, lotte si forte, bine ca nu s-a intamplat mai rau!

Eu ma duc sa fac bubu. (Apropo de facut bubu: maica-mea e Bam Bam si taica-meu Bubu - asa a pocit fiica-mea cand a inceput sa vorbeasca bunica si bunicu'. Si asa au ramas.)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 263 264 265 266 267 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 06:22 AM