![]() ![]() |
| fortelady |
May 24 2007, 10:21 PM
|
|
Musafir |
Ca sa inteleaga toata lumea: La capatul adevarului La capatul luminii La capatul dragostei La capat - acolo esti tu. Angelu', te bagi sa spui dintr-astea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta e lacrimosa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e muzica de taiat venele la propriu [elodia cred ca e...] |
|
|
|
| fortelady |
May 24 2007, 10:58 PM
|
|
Musafir |
ptiul le incurcai. e de la Alleine Zu Zweit
|
|
|
|
| roxanica10 |
May 24 2007, 11:04 PM
|
|
Musafir |
Hai sa va povestesc ce-am patit si eu asta seara sa va distrez un pic: ieri ii trimit un mesaj din asta mai siropos amicei mele, Lotte (buna! ce mai faci? mi-e dor de tine, da-mi beep cand poti vorbi). O sun pe Lotte dup-aia pe un alt numar si-mi spune ca telefonul cu numarul pe care am trimis sms-ul e descarcat si ca de-abia maine face rost de incarcator. Pe parcursul zilei tot primesc beepuri de la numarul lui lotte de la telu' descarcat. Eu o sun, dar pe nr de serviciu...si-i spun ca-mi da beepuri. Ea: nu am cum sa-ti dau beepuri. Si sta roxanica linistita....pana asta seara cand ma suna lotte (asa credeam eu ca e). Zic: buna Oti, ce faci...din partea cealalta o voce de femeie nervoasa...care-ncepe sa ma injure non-stop. Eu mai intreb o data daca-i Otilia si inchid. Apoi, telefon de pe alt numar...inchid...apoi un sms din ala cu niste cuvinte 'ca la usa cortului'...pana ii pica fisa lui barbata-miu: vezi ca numarul ala care credeai tu ca e al lui lotte, e de fapt al unui barbat...si aia era femeia geloasa si scurta la minte de la telefon. Ce se intamplase? Eu am bagat in memorie nr lui lotte de 2 ori, dar o data corect si o data gresit. Evident ca n-am mai trimis nici un sms sa-i spun handicapatei aleia c-am gresit numarul, ca n-avea sens...la cat de agitata era...nu cred ca m-ar fi crezut.
Angelu', succes mama cu Sven...are ochi frumosi baiatul. |
|
|
|
May 24 2007, 11:09 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 |
Si ce-am patit eu asta seara, am pus niste ceara la incalzit, si in urmatoarea secunda a pocnit ceva si a luat foc.Am pus apa, greseala fatala, s-a aprins si mai tare, am innegrit totul in jur, fum in toata casa, pana cand am sunat pe cineva, inainte sa sun la pompieri si sa ia foc toata casa, care mi a dat ideea sa pun carpe ude sa sting focul.
Acum astept sa iasa tot fumul. Totul e bine cand se termina cu bine.Maine cumpar nisip. |
|
|
|
| roxanica10 |
May 24 2007, 11:11 PM
|
|
Musafir |
Aoleu lotte...saracutza de tine...pai ceara trebuie incalzita numai la foc ff mic. Ai grija. Bine ca n-ai patit nimic tu. Fumul iese...mai ales acum, pe vantul asta.
|
|
|
|
| fortelady |
May 24 2007, 11:12 PM
|
|
Musafir |
mai bine ia un stingator de masina - eu am unul preventiv acasa, dupa ce anul trecut ni s-a varsat ibricul in care fierbeam tuica cu sora-mea (eram racite amadoua) si era sa dam foc la casa.
|
|
|
|
May 24 2007, 11:31 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 |
la stingator m am gandit si eu, dar mi-a spus vara-mea, cand a luat foc masina, si au folosit stingatorul, s-a aprins focul si mai tare
|
|
|
|
May 24 2007, 11:34 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Ce mai faceti fetele?Va pup si eu asa din zbor si mor de dor sa stau pe forum da n-am cand.
Vreau si eu sa castig la loto,credeti ca cer prea mult de la viata? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| fortelady |
May 24 2007, 11:44 PM
|
|
Musafir |
chiar ma gandeam la tine azi fanta....
|
|
|
|
| kalua |
May 24 2007, 11:45 PM
|
|
Musafir |
fantazico (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Doamne, lotte si forte, bine ca nu s-a intamplat mai rau! Eu ma duc sa fac bubu. (Apropo de facut bubu: maica-mea e Bam Bam si taica-meu Bubu - asa a pocit fiica-mea cand a inceput sa vorbeasca bunica si bunicu'. Si asa au ramas.) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 06:22 AM |
|
|