![]() ![]() |
| kalua |
May 25 2007, 09:49 AM
|
|
Musafir |
Eu am facut experiente chimice si cand am vazut ca intr-o eprubeta a izbucnit focul am dat s-o scot pe balcon si perdeaua mi-a stat in drum. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar bine ca n-am facut decat niste gauri in perdea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
May 25 2007, 09:59 AM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . de la eladies la "micii piromani"... nu stiam ca diferenta e atat de mica
|
|
|
|
| divi2007 |
May 25 2007, 10:09 AM
|
|
Musafir |
roxanica tare faza cu tel, asa acum cativa ani primeam mesaje siropoase foarte romantice si ma hoatarasc in final sa sun sa vad cine e, cine credeti ca era ? o tipa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , si eu imi facuse scenarii cine naiba o fi de ce trimite meajele acelea, tipa cand vede ca o sun raspunde dar cand aude voce de femeie se sperie eu la fel de socata ca aud vocea ei , amandoua ne asteptam sa fie un barbat la celalalt fir, zic eu "am primit niste mesaje pe nr asta" la care ea "aa scuze am gresit nr" saraca (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) isi facuse iluzii si era asa de fericita cand am sunat o pana mi a auzit vocea
de abia dupa ce am vazut cine e mi am dat seama de ce scrisese asa frumos probabil pt ca femeile sunt mai inspirate, au si barbatii inspiratie dar nu i am cunoscut eu pe aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kalua |
May 25 2007, 11:01 AM
|
|
Musafir |
Tocmai mi-am dat seama ca sunt prost dispusa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Trebuie sa-mi tin gura. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
May 25 2007, 11:08 AM
|
|
Musafir |
ce ai patit?
si eu am o tura de nervi destul de mari... |
|
|
|
| kalua |
May 25 2007, 11:17 AM
|
|
Musafir |
Fara motiv. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
May 25 2007, 11:27 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
ma bag si eu la prost dispusa si cu durere de ficat de la oboseala......dubleaza cineva???? |
|
|
|
May 25 2007, 11:39 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Eu...triplez!
|
|
|
|
May 25 2007, 11:43 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu m-am nascut obosita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| kalua |
May 25 2007, 11:55 AM
|
|
Musafir |
Eu cred c-ar trebui sa fiu mai tot timpul prost dispusa ca sa-mi mearga bine. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Am primit doua telefoane ca s-au rezolvat niste chestii imputute si nu mai trebuie sa fac nimic. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Azi dimineata ii spun scumpului meu ca ma simt ca o foca (am 2 kg in plus (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ) si el imi zice "vrei sa spui morsa, nu?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Luam pranzul la mexicanul din apropiere, de-abia astept! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 05:05 AM |
|
|