![]() ![]() |
| angeldust |
May 25 2007, 08:50 PM
|
|
Musafir |
Mai nu stiu cum imi sta...dar cel mai important e ca m-am simtit ca si cum as arata super (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si atitudinea oricum face 80% din toata smecheria (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Eh ala....ce sa mai si zic...nu prea as vrea sa ma laud (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar un singur lucru pot sa spun cu toata sinceritatea...in timp ce unii alergau disperati sa faca poze cu profii, la mine au venit profii sa faca poze cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci sunt o diva va rog frumos, am orbit azi de atatea blitzuri (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si acum sa revenim cu picioarele pe pamant, ma duc sa ma demachiez (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
| kalua |
May 25 2007, 09:11 PM
|
|
Musafir |
Cat n-ajungi sa ti se faca cantec cu care lumea sa te complimenteze afara din tara poti face pe diva cat vrei! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
May 25 2007, 09:16 PM
|
|
Musafir |
Eh acum....daca aveam banii lui Paris Hilton...sigur se gaseau vreo cativa doritori sa ma expulzeze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa le e mila de mine ca sunt amarata, nu pot fi invidiosi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
May 25 2007, 09:20 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Angel, bravo gagico! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
May 25 2007, 10:01 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Angel, esti mortala !
Imi place mult poza din profil. Te reprezinta . |
|
|
|
| angeldust |
May 25 2007, 10:11 PM
|
|
Musafir |
Mersi mersi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
| kalua |
May 25 2007, 10:29 PM
|
|
Musafir |
Lasa, angelule, ca te face Sven printesa de Dresda. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu ma duc sa-mi pun vopsea pe cap. |
|
|
|
| angeldust |
May 25 2007, 10:50 PM
|
|
Musafir |
Eh apropo de Sven...mi-a scris sa stii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) I-am raspuns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sper ca ai avertizat omul ca sunt oleaca dusa cu pluta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kalua |
May 25 2007, 10:54 PM
|
|
Musafir |
Va potriviti. Eu zic ca e potential de distractie cu voi doi.
Mi-a zis ca ti-a scris si pentru ca saptamana viitoare are concediu ti-a dat adresa privata de e-mail, nu cumva sa se priveze de ceva o saptamana! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 25 2007, 11:26 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
anjelu, iti sta beton!! sper ca acu nu te mai smiorcai ca nu-ti place noua freza... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 02:16 AM |
|
|