![]() ![]() |
May 25 2007, 11:44 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
au facut si alte fete si nu au rezolvat nimic,dak imi face la fel si al restante o sa incerc sa ma transfer la franceza. ah, katy mama, si tu faci cu marletele ala?!?! o vai....am auzit de el!!! Multe fete au probleme!!! Imi pare tare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) stiu cum e....si e groaznic!!! Numai ca de profu de germana stiu ca e muuuuult mai pe fata si insistent decat asta al meu.... multzam fetelor, se pare ca m-a trecut la o restanta din 2! Cu mare show in clasa, dar zic mersi si de amaratul ala de 5 dat!!! Azi am mai dat unul cu el, si maine altul! Sa dea domnul sa ma lase doar in una....in iunie poate ma trece!!!!!!!! Exact de asta aveam eu nevoie acum!!!!!!! anjel sa ma benoclez si eu la tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) later edit: moaaaamaaa....sexy lady (bagam un fluierat aici!!!) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) frumos, frumos, frumos.....cred si eu ca te-ai distrat.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
May 25 2007, 11:49 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
bravo geoo!! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) iar n-ai somn? mai ai rahat? (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
|
|
|
|
May 25 2007, 11:56 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Nu pot sa dorm!
|
|
|
|
May 25 2007, 11:58 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
de la caldura?
|
|
|
|
May 26 2007, 12:01 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Cred ca si de la asta dar am o iritatie sau nu stiu cum naiba sa o numesc si ma mananca pielea de-mi vine sa urlu.M-am tot fatait in pat doar-doar m-o lua somnul, m-am uitat putin si la emisiunea aia de pe Prima dar ma enervez asa ca...m-am bagat aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
May 26 2007, 12:08 AM
|
|
|
dap.... e de la caldura asta infecta. si eu am avut saptamana trecuta ceva asemanator. daca ai pudra te talc mentolata.... e numai buna. eu ma duc sa mai incerc sa dorm, am deschis geamurile larg, poate se mai racoreste....
|
|
|
|
May 26 2007, 12:13 AM
|
|
|
Pai oare mi-o fi de folos pudra asta?Ca eu cred ca am brobonitele astea din cauza unui unguent.Le am pe maini si pe picioare...Vezi ca poate te viziteaza vreo insecta...
|
|
|
|
May 26 2007, 12:21 AM
|
|
|
e de folos..... calmeaza mancarimea. eu am avut pe picioare... cred ca de al epilat + caldura...
se pare ca geoo a dat bir cu fugitii... ma duc si eu. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
|
May 26 2007, 12:31 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
se pare ca geoo a dat bir cu fugitii... ma duc si eu. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) care bir si care fugiti?!?! mi-am invatat si am facut un dusulet cu apa rece! merg prin casa parca-s beata!....nu ma mai pot tine pe picioare ma dau cu retin si lesin pana la 7 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
May 26 2007, 12:34 AM
|
|
|
Kitten am sa merg maine la farmacie sa vad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Geoo ce tot zici acolo?! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 12:57 AM |
|
|