![]() ![]() |
May 26 2007, 09:56 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
buna fetelor!ce faceti?eu am niste nervi k astia imi dau net cu portia.nici eu nu am putut sa dorm aseara si mi-am facut si nervi o gramada din cauza netului. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
May 26 2007, 10:03 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
'Morning, fetelor ! kitten, mama...era sa lesin, asa de bine arata capuccino-ul de la tine...mi s-au aprins instant toate beculetzele daca-ti mai spun si ca este frappe.... cu muulta gheata.... hm? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
May 26 2007, 08:22 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
din cate vad nu s-a mai intamplat nik pe aici, (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) eu am fost la un gratar.voi pe unde umblati de nu ati postat nik? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
May 26 2007, 08:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
halo
si eu am fost la gratar...dar in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
May 26 2007, 08:29 PM
|
|
|
eu la padure (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
May 26 2007, 08:31 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
te invidiez
eu mi am batut capul sa fac comparatie intre constitutiile tarii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mama ei de istorie si de bac! dar mai e o luna (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
|
May 26 2007, 08:34 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
bafta poke! la mine ultima luna a fost cea mai importanta pt bac, atunci am ingrasat porcul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pe mine sincer istoria m-a stresat cel mai mult, ca eu nu prea le am cu retinutul datelor. si am fost cam varza ca era primul an cu manuale alternative (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
May 26 2007, 08:43 PM
|
|
|
bafta poke,eu am dat la geografie.
la mine ultima luna a fost cea mai importanta pt bac, atunci am ingrasat porcul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si la mine la fel a fost |
|
|
|
May 26 2007, 08:47 PM
|
|
|
eu dau si la istorie si la geografie.
geografia imi palce,dar istoria am fost obligata sa o invat. eu care la istorie invatam cate o lectie ca sa imi iau note (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) eu am invatat cam tot dar tot ma stresez si imi e frica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pese:fetelor mi se pare mie sau ne tinem una dupa alta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
May 26 2007, 08:56 PM
|
|
|
geografia imi palce,eu care la istorie invatam cate o lectie ca sa imi iau note (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) pese:fetelor mi se pare mie sau ne tinem una dupa alta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) cam asa ceva.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mie mi-a pacut geografia,iar istoria numai in a 10 a am invatat fiecare lectie k aveam o profa care ura copiii,fiindk ei ii murisera fata si ii promisesera k va face oameni inavatati din elevii ei.imi pare rau pt fata ei avea vreo 17 ani.dar,pe bune pana si profii din liceu spuneau k exagereaza,iar in a 11-a si a 12 a am avut o profa super draguta si eu cum eram as in a copia,nu prea invatam,rar se intampla(k stiam k ma va asculta k ne zicea cu o ora inainte pe cine asculta.chiar tin minte k daduseram o lucrare la inceput de a 12 a din ce facuseram in a 11 a si eu scriseseram ceva de genu : D-na profesoara credeti k eu mai tin minte din anul trecut,cand eu nu imi amintesc nici ce am mancat ieri.si la ora imi zice k sunt nebuna.dar nu s-a suparat,chiar ma intelegeam mai bine.dak stau sa imi maintesc cate prostii am facut prin liceu....... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 11:18 PM |
|
|