![]() ![]() |
May 31 2007, 02:16 PM
|
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 |
ar trebui cuvantul "plaja" cenzurat automat in ceva gen "*****" intre orele 09-18. Noroc ca aici ploua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
May 31 2007, 02:32 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Sunt de acord (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
| kalua |
May 31 2007, 02:38 PM
|
|
Musafir |
Eu am inchis geamul ca-mi era frig. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Geamul de la birou, nu ala de la plaja, da? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
May 31 2007, 02:46 PM
|
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 |
va dati seama ca aceasta propaganda dusa pe acest thread, cu cuvinte gen "bar, tequila, plaja, shopping, bikini, whatever", are un efect devastator asupra productivitatii, nu? :| Ma rog, am subliniat acest lucru doar in caz ca exista cineva pe care intereseaza daca mai e productiv(a) sau nu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asta evident ma exclude pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
May 31 2007, 02:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu toata ziua am fost dusa cu pluta, deci zero productivitate si la mine azi!
|
|
|
|
| fortelady |
May 31 2007, 02:57 PM
|
|
Musafir |
deci: ieri ne-au luat la restaurant pe mine si pe colega de birou sa le reparam calculatorul (de unde naiba stiau aia ca lucram in IT??????) ca nu mai mergea netu. restaurantu' era plin de barbati... numa ca ne-a gasit patronu pe noi doo blonde sa le reparam lor netu.
azi la alt restaurant cu gashca de la firma- o pereche de sosete zacea in mijlocul restaurantului. ghici la cine au venit chelnerii sa intrebe daca am pierdut ceva?????? (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) ce avem domne, scrie pe noi "defecti" de pe unde ne ducem ne ia lumea la ushuit? |
|
|
|
May 31 2007, 03:04 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
forte....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cool
bubu....am mai multe balti langa mine, dar n-am timp sa le vad! Plus a inceput ploaia!!! Si eu una sunt la pamant.....mi sa f*** masina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) la naiba m-am lins pe bot de inca doua saptamani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU SE POATE!!!!!!!! |
|
|
|
May 31 2007, 03:11 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
si aici a inceput ploaia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
deja era prea frumos sa fie cald si soare toata ziua (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
|
May 31 2007, 03:17 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
cred ca ne-am concentrat prea mult (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
May 31 2007, 03:30 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
a fost miiiiiinunat la plajuca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pana cand a intrat soarele in nori si n-a mai iesit de-acolo. cred ca-i placea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 07:39 AM |
|
|