IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 291 292 293 294 295 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post May 31 2007, 09:06 PM
Post #2921

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fantasy
post May 31 2007, 09:29 PM
Post #2922

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Buna seara fete mumoase! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce mai ziceti voi?Io la fel...
Acu ma gandeam..sapt vitoare iau salariu..chiar de ziua mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Oare imi dau si mie acolo ceva in plus?

Si alta mare dilema..ce sa duc eu la munca sa fac cinste?Ca in drum spre jobu meu nu-i nici o cofetarie sau ceva de genul asta..Si sa iau ceva cu o zi inainte,sa ma car pe drum prin metrou cu prajituri nu prea merge.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Ce-mi sugerati?

+Quote Post
Kitten
post May 31 2007, 09:43 PM
Post #2923

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

comanda o pizza party... si mai poti sa iei cu o zi inainte suc, salatini, alune, ....... auzi? da voi n-aveti femeie de servici sau sofer? ca la noi ii trimitem pe ei sa cumpere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
fantasy
post May 31 2007, 09:50 PM
Post #2924

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Lool ce femeie de servici?Suntem 7 angajati cu totul!!Avem sofer care e mai mult prieten cu patronii si face asta din placere,dar nu pot sa-l trimi sa ia el,ca nu e treaba lui...Habar n-am!

+Quote Post
fortelady
post May 31 2007, 10:08 PM
Post #2925

Musafir

la noi se iau cate o bere ceva (de baut ) si prostii de rontait. si luam astea dupa program, de la magazinul din zona...

+Quote Post
Kitten
post May 31 2007, 10:25 PM
Post #2926

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

dap.. depinde de obiceiurile firmei. la noi vodka e obligatorie... vrei nu vrei. in rest, ce are fiecare chef. partea cu cadoul nu prea imi place. pentru ca se strang bani de la fiecare, suma fixa, ti se inmaneaza sec in plic... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) asta pentru ca oamenii sunt plictisiti de viata, si cica ar avea nevoie de bani mai degraba... mi se pare naspa. la firma unde lucram inainte eram mai tineri si mai de gasca... ne gandeam o saptamana pana luam un cadou, care era inmanat cu o mare surpriza, de obicei o pacaleala sau o gluma. si ne dovedeam unii celorlalti cat dew bine ne cunoastem. nu erau cadouri scumpe, dar erau cu drag si sunt amintiri foarte frumoase. acum in schimb, ma apuca sila cand stiu ca vine ziua cuiva si e acelasi scenariu: cotizam (pe ascuns, nush de ce, ca doar se stie "procedura"), punem in plic, ne pupam, bagam in noi, mergem acasa si... gata!

+Quote Post
fortelady
post May 31 2007, 10:34 PM
Post #2927

Musafir

azi ne-a plecat o colega de birou, se muta la alta firma. baietii mei cei zapaciti au avut o idee absolut geniala- am facut toti poze fatza- profil si au facut un tablou cu poze ca la politie, la "most wanted", graficianul a mesterit niste numere si le-a pus peste pozele noastre, o sigla ca la politie -combinatie intre sigla firmei si o insigna de politie... ceva absolut genial, imi iau una si o inramez acasa!!!!

+Quote Post
kary_pink
post May 31 2007, 11:22 PM
Post #2928

Musafir

Ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ...Invi bine ai revenit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)

+Quote Post
kalua
post May 31 2007, 11:26 PM
Post #2929

Musafir

Si noua ne pleaca una - tocmai aia care lucreaza pe 1/2 pentru mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) - si i-am facut un album printat cu poze: de-ale ei, de-ale noastre, toate facute prin firma sau cand am iesit prin targ cu totii plus la sfarsit poze cu noi plangand-o ca pleaca. Si-i mai luam un lantisor de aur cu nu stiu ce pietre pentru ca poarta asa ceva.

fanta, zic si eu ca-i bine sa iei niste bere sau sampanie (la noi se bea de obicei sampanie si suc de portocale), sticksuri, alune, de-astea.
La noi nu se fac cadouri cand e ziua cuiva, i se face un brunch sarbatoritului si el nu trebuie sa aduca nimic. Mie mi se pare foarte buna ideea asta.

+Quote Post
geoo
post Jun 1 2007, 12:55 AM
Post #2930

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

noapte buna!!!!! ma retrag usor sa nu va trezesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 291 292 293 294 295 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th November 2025 - 06:25 AM