![]() ![]() |
Jun 1 2007, 06:46 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
ehhh nu e vorba de boceala...doar ca o sa te gandesti "ce frumos a fost!nu putea sa mai tina?!".unde dai la facultate?
gandim la fel (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Jun 1 2007, 06:48 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
la jurnalism,dar nu in cadrul universitatii ci la spiru haret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mai e un pic si ma fac bucuresteanca (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) abia astept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) desi mai nou parca m a cuprins o frica de faptul ca va trebui sa ma descrusc singura singurica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar nu mor eu dintr atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 1 2007, 06:50 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
te descurci tu...si o sa vezi ca n-o sa fii singura, singurica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mie nu-mi place deloc bucurestiul...
|
|
|
|
Jun 1 2007, 06:57 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
singura singurica n o sa fiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dar aproape (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nici pe mine nu ma incanta bucurestiul in sine,dar imi plac posibilitatile pe care le ofera (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Jun 1 2007, 07:14 PM
|
|
|
adevarat. acolo chiar ai ce face, mai ales in domeniul tau
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 1 2007, 08:29 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Fetelor, ce sa ii fac eu alui meu, ca s-a apucat sa dea jos zugraveala de hol cu bormasina si mi-a gaurit peretele la dormitor? Perete pe care doar ce il terminasem? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Plus ca am primit o veste "buna", ca o saptamana trebuie sa plec de acasa, ca vin muncitorii si va fi ca la nebuni (nu ca acum n-ar fi) ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Imi vine sa ma duc in lunaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jun 1 2007, 08:39 PM
|
|
|
te astept la mare, o saptamana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
in alta ordine de idei, mi-am luat slapi si imi sunt mici (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) sa ma aia pe ei, ca scrie 41 si-mi iese juma de calcai afara... |
|
|
|
Jun 1 2007, 08:42 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Asta cu marea a fost ca sa torni sare pe rana... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Jun 1 2007, 08:51 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Szi, atunci vino la mine, am spatiu suficient, numai eu si cea mica in 3 camere. Da' s-ar putea sa te streseze cea mica mai rau decat toti muncitorii tai la un loc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jun 1 2007, 08:51 PM
|
|
|
nuuuuuuuuuuuuuuu...vorbeam serios. daca tot tre sa pleci de-acasa, macar sa faci ceva bun (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 02:37 AM |
|
|