![]() ![]() |
Jun 1 2007, 09:44 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Offf, nu mai zice de doua ori, ca te pomenesti cu mine la usa in costum de baie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Se pare ca e sigura treaba. De luni, sunt nomada... |
|
|
|
| fortelady |
Jun 1 2007, 10:24 PM
|
|
Musafir |
hello fetele!
am fost la carrefour. si n-am castigat nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) e drept ca nu era nici o tombola |
|
|
|
Jun 1 2007, 10:34 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
forte, esti sigura ca nu te-au filmat totusi cu camera ascunsa??
|
|
|
|
| fortelady |
Jun 1 2007, 10:34 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) kitten, la asta CHIAR nu m-am gandit. la cate chestii stranii mi se intampla zilele astea nu m-ar mai mira nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 1 2007, 10:49 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
poke, plecaciuni, bravo fata!!!!
TOT ASA! Si jurnalismul e frumos, sa te tii de el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) altfel.....nu are farmec! Szi, nu vreau sa pun sare sau zeama de lamaie......dar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu am terminat cu molozul si varul si praful si tot....e curat si frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ! Nu exista mobila momentan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar vine si ea!!!!!! Eu nu prea mai am timp de nimic, ma lupt cu licenta, ultimile examene si festivitatea de luni!!! |
|
|
|
Jun 1 2007, 10:51 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 |
ooooof ce de examene.... bafta multa si tie geoo, si sa fii frumoasa la festivitati.....
|
|
|
|
Jun 2 2007, 08:18 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Cine bea o cafea cu mine?
Geoo, sper sa ajung si eu in stadiul ala pana nu o iau razna de tot. |
|
|
|
Jun 2 2007, 08:47 AM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Cafeaua mea preferata pentru voi:
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/cofffff.jpg) Am trecut cu 9 de un examen greu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 2 2007, 08:58 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
eu bubui de nervi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((
am instalat windows ul si ma seaca unele chestii (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Jun 2 2007, 09:03 AM
|
|
Musafir |
Neata fetelor! Super Ala...ma bucur pentru tine! Dar de la ce ora ai avut tu examenu' daca la ora asta deja esti acasa?
Pokemon, felicitari si din partea mea si mult succes la jurnalism! Hai lasa...ca repari tu calculatorul ala. Szi, hai ca ma bag si eu la cafea, dar sa fie fara cofeina (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Fluturas, pe barbati trebuie sa-i iei asa cum sunt. Nu incerca sa-ti dai seama de ce actioneaza intr-un fel sau altul. Sper sa se rezolve lucrurile intr-un mod favorabil pentru relatia voastra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 01:33 AM |
|
|