![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Clar! Dar presupuneam si io ca macar ala dat de Diana e natural... :'(
Nu am voie sa visez?? ::) :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Deci, help: dati-mi un motiv sa ii bag sefului si sa plec acasa, va rog. ???
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
simuleaza un leshin, dar vezi sa te sprijini de el in cadere...
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
nu cred :P
ai indundat acasa. Merge beton :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Da, merge ce a zis Tits...sau ai probleme cu ala micu' (DOAMNE FERESTE!)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Tits, ar fi super ideea, daca nu i s-ar fi intamplat chiar sefului ieri. :fluierat: Nu e frumos sa rad, dar Dumnezeu nu doarme. Deci, o teava de la baie i s-a rupt/spart si a inundat tot pana la etajul 1 (el sta la et. 7) :- .
Lesin? Nu mere, intre timp o sa imi trag un concediu medical cat de curand. :D |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Damn! si asta era scuza perfecta:P
Daca nu....chiar nu stiu ce sa mai zic in afara de banalul "mi-e rau" :P Sau poate daca ii zici de inundatie te crede, ca stie deja ca e nasoala treaba. |
|
|
![]()
|
|
:hohote: Da da, Tits, pai asta ar fi bine, ca termo mi-am pus deja de vreo 3 ori, :morideris:
Cata, pe nepota-miu nu il bag, ca imi e frica, zau. Nu il folosesc scuza tocmai pe el. ??? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Dar daca ii zici pur si simplu ca ai nevoie sa iti dea liber dar nu poti sa ii explici motivele, ce are? Eu asa fac ... Works like a charm (de obicei, daca nu le spui si esti misterioasa isi imagineaza ca ai probleme grave)
|
|
|
![]()
|
|
;D ;D de trei ori ha? nu a fost buna spuma poliuretanica? ;D
Incearca si cu ce zice Szimcsi, dar nu sunt toti sefii asa :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:30 AM |
|