![]() ![]() |
Jun 2 2007, 10:39 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Ce mai fac fetele mele?
|
|
|
|
| roxanica10 |
Jun 2 2007, 11:29 PM
|
|
Musafir |
Am ciorba pe foc, varza in cuptor si chiftelutele in tigaie. Pe la orele 23 mi-am adus aminte ca se pune bors la ciorba de perisoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si l-am trimis pe-al meu sa-mi cumpere si am avut noroc c-a gasit la non-stop.
Fluturas, ma bucur ca s-au calmat apele. Sa porti sanatoasa costumasul. |
|
|
|
| kalua |
Jun 2 2007, 11:41 PM
|
|
Musafir |
Am mancat si eu.
Saptamana asta am reusit sa sparg doua farfuriute pe care tin sticla cu suc de agave. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 3 2007, 12:50 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
seara buna fetelor, nu mai am somn deloc!!!! Si cand ma gandesc ca maine ma trezesc dimineata (mereu imi imaginez cum ma simt dimineata) ma apuca de acum dracii!!!! Eh, presimt ca maine nu voi avea o zi prea buna!
Pe voi in schimb va pup (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! |
|
|
|
Jun 3 2007, 07:54 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata lume!!!
that's my final day here!!! m-am trezit... cu mare greu am trezit si prietena....pt ca am zis ca vreau sa ajung in europa azi!!si o sa ajung:d va tzuc dulce ca iar o sa fie mai greu sa intru (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Jun 3 2007, 08:00 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
|
|
|
|
Jun 3 2007, 08:45 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
neata!
ghiciti cine se duce azi la plaja? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Jun 3 2007, 09:26 AM
|
|
Musafir |
Da mai poke...e o vreme beton de frumoasa, iar eu sunt in refaceri dupa dantzuiala din noaptea trecuta, la o nunta superfrumoasa...as merge la plaja, dar cred ca n-o sa fiu in stare sa stau treaza si stiu cum e sa adormi pe nisip, la soare...te trezesti mutant.
@kitten: pun costumul la shopping asap...acum lasa-ma o militzara sa-mi revin, nici nu stiu pe ce lume traiesc...oare nu se poate sa traim aceeasi zi de doua ori? eu as mai vrea o duminica, dupa duminica asta, asta sa fie de recuperari, iar urmatoarea sa fie de plaja... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Jun 3 2007, 09:45 AM
|
|
Musafir |
hello fetele! nu bea nimeni cafeaua pe aici? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| dr_wise |
Jun 3 2007, 09:58 AM
|
|
Musafir |
Ba da, dac-o faci tu...sau daca ma impinge careva cu scaunul de la PC pana aproape de aragaz, sa pot presta la cafea...am o lene de ma doareeeeee!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th November 2025 - 11:03 PM |
|
|