![]() ![]() |
Jun 5 2007, 06:42 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
sadico (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nu imi ia si mie ceva de rontait? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) eu am niste copchii tampi in fata blocului care tipa cat ii tin plamanii...asa ca,andreea,spor la invatat....sau poate la dormit.... sau poate....la nervi cat mai multi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 5 2007, 06:50 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Inseamna ca stai departe de mine, ca eu nu ii aud (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 5 2007, 06:56 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
ii pun il carucior si ti i vars la usa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si parintii...cum sa iti lasi copiii in ploaie? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 5 2007, 07:12 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
ferice eu ca am scapat de ultimile examene.....am niste zile crunte ca tre'sa-mi iau licenta la puricat sa o duc la tiparit si legat........si sa vezi birocratie tampita, trebuie sa ma duc la N biblioteci la care nici macar nu am pus piciorul inauntru sa duc o foaie pe care sa mi-o stampileze precum ca nu am datorii sau carti inca imprumutate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) !!!! CUM SA AM DATORII daca eu nici nu am permis pt bibliotecile alea................... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Una peste alta, am scapat si de cosmetica....am o fata de parca zici ca m-au piscat 5 roiuri de albine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred ca ma inchid in casa ...... Fetelor dau de baut pt ca am promis ca daca iau examenele.....dau (IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/Frozen-Drinks.jpg) mai....nu e cu alcool, ca na, unele poate mai sofeaza, sau poate mai invata azi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 5 2007, 07:17 PM
|
|
|
mmm...she pofta mi i (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
felicitari pentru examene.... mi se pare absolut normal si firesc sa trebuiasca sa duci actele doveditoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) exact in situatia asta voi fi si eu in cateva zile:(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 5 2007, 07:22 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
mmm...she pofta mi i (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felicitari pentru examene.... mi se pare absolut normal si firesc sa trebuiasca sa duci actele doveditoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) exact in situatia asta voi fi si eu in cateva zile:(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bey......chiar asha.....7 biblioteci?!?! pai o sa umblu de-mi scurtez picioarele, mai ales ca nici nu stiu pe unde sunt postate majoritatea.....eu eram inregistrata la una....!!! Uf, dar nici nu ma mai chinui sa inteleg! |
|
|
|
Jun 5 2007, 08:21 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
vai de mine si de mine pai la ora la care intru eu pe aici nu mai vb aproape nimeni...
da geo asa se intampla. si eu cand am dat licenta la fel am patit si in afara de una nici nu atiam cum arata bibliotecile alea.. sunt curioasa daca si acum ala examenul de master tre sa fac la fel ca nu mai dau sa mor io.... mi-am mai luat si eu un ex azi cu 9 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) primul l-am luat cu 10. ca-s dishteapta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Jun 5 2007, 09:46 PM
|
|
|
pai si unde sunt bauturile?!?!?!?!?!?!?!?? Da la mama, sa ma imbat ca m-am plictisit de licenta asta! Stau cu nasul in ea de 3 ore si n-am ajuns nicaieri!
|
|
|
|
Jun 5 2007, 09:50 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Geoo, pana sa vii tu cu bautura, m-am imbatat deja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-era dor de niste bere, asa ca azi mi-am facut de cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 5 2007, 09:54 PM
|
|
|
Geoo, pana sa vii tu cu bautura, m-am imbatat deja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-era dor de niste bere, asa ca azi mi-am facut de cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vai.....si ai baut pe muţeşte.......nu te iert....zau (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th November 2025 - 04:34 PM |
|
|