IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 312 313 314 315 316 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Jun 6 2007, 02:06 PM
Post #3131

Musafir

O zi frumoasa ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Pai Szi daca tot adori soarele si caldura ca si mine atunci hai sa ne facem de cap la piscina (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/hotel1.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jun 6 2007, 02:23 PM
Post #3132

Musafir

QUOTE(Szimcsi @ Jun 6 2007, 01:57 PM) *
Trimiteti gradele alea multe pe aici, ca mie imi plac gradele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

szi, locotenent? colonel? general? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 6 2007, 02:43 PM
Post #3133

Musafir

Divi esti din Deva mandro? Cum de mi-a scapat detaliul asta? Am multi prieteni de prin Deva, dar din aia mutati cu acte in regula in Tm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 6 2007, 03:39 PM
Post #3134

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Moaaa, imi si imaginez cum stau intinsa la soare cu un pahar in mana!

Forte, cu cat mai sus cu atat mai bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jun 6 2007, 04:14 PM
Post #3135

Musafir

sunt dincoloooooooo de nooooooooooorrri ca iar au disparut niste date de la sateliti...

+Quote Post
divi2007
post Jun 6 2007, 05:08 PM
Post #3136

Musafir

QUOTE(angeldust @ Jun 6 2007, 03:43 PM) *
Divi esti din Deva mandro? Cum de mi-a scapat detaliul asta? Am multi prieteni de prin Deva, dar din aia mutati cu acte in regula in Tm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

acum cativa ani si eu am vrut sa ma mut acolo, e un oras super (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 6 2007, 06:48 PM
Post #3137

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

szi...se pare ca numa noi ne plangem de ploi....
eu suflu sa se goleasca cerul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
lotte
post Jun 6 2007, 06:49 PM
Post #3138

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Mie mi se intampla multe in fiecare zi, dar va povestesc ceva proaspat.

Primesc mesaj ca vine seful in Ro si trebuie sa gasesc urgent o camera la hotel.Toate hoteluri sunt full, nu merge nici cu milogeala, nici cu autoritate, caci nu gasesc o camera si pace.La un moment dat, gasesc ceva la un no name(sau mai bine zis un nume ciudat de hotel), si rasuflu usurata, dupa ce intreb de facilitati, pret etc.

Nu am mai ajuns la aeroport sa-l iau pe manager, asa ca ii dau adresa si ii spun ca ne intalnim la hotel sa-mi semneze urgent niste acte.Ajung eu la hotelul cu pricina, care e ascuns de ochii lumii, si nu are nici sigla sa stie tot poporul ca e hotel.
Si intru acolo, si vad vreo 5 fete la receptie, dintre care 3 in pantaloni scurti, si foarte decoltate(caci doar e vara, nu?), super machiate, si prima intrebare a mea a fost, ridicand din sprancene(trebuia sa-mi vedeti privirea): Äici este hotel?"Iar fetele imi spun in cor, ca da.Le spun de rezervare, trag aer adanc in piept, dupa care le spun ca ies doua minute afara si revin.
Ies afara si incep sa sun disperata la hoteluri, nu am gasit nici o camera(iar fetele ma urmareau pe geam).Intre timp vine si managerul cu un taxi, il trag repede deoparte si ii spun:

Stiti, aici de fapt nu pare a fi un hotel, adica este, dar totusi........"
Si managerul zice, (cu o privire de don't tell me)"Ëste bordel"?
"Da, si nu mai e nici o camera la alt hotel."
Pus in fata faptului implinit, imi spune, ok, hai sa vedem cum e.Si cand intram, ce sa vezi, au disparut fetele cucuietele, si apare un baiat la vreo 20 ani, apoi o fata care arata cat de cat decent, la care managerul imi sopteste "you see, it's ok".
Am dat o raita pe la parter, unde erau brosuri si carti de vizita pentru placeri si relaxare, i-am dat managerului sa semneze actele, si am plecat, constienta fiind ca fetele asteapta sa plec eu, caci nu le a placut privirea mea.
In drum spre casa, imi spune soferul de taxi ca locul acela e renumit pt servicii "de specialitate".
Sa vedem maine comentariile sefului...........

+Quote Post
roxanica10
post Jun 6 2007, 07:57 PM
Post #3139

Musafir

Super faza lotte.. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) La noi am auzit astazi o chestie noua: francezilor le convine sa se cazeze in Ploiesti, ca-i mai ieftin...de parca oamenii n-ar avea bani. Data viitoare, cauta-i si tu sefului un hotel in Ploiesti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jun 6 2007, 08:23 PM
Post #3140

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

haha lotte, foarte tare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

in alta ordine de idei, azi n-am stiut de ce sa ma apuc, ce sa fac, unde sa ma duc...se vede ca a plecat al meu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 312 313 314 315 316 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th November 2025 - 03:05 PM