![]() ![]() |
Jun 9 2007, 08:18 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Mda... Cica nu ma mai duc la plaja azi....poate maine, cine stie...
Faza tare! Am visat azi noapte ca eram insarcinata (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si era atat de real visul, incat mi-l aduc aminte in cele mai mici amanunte. Si ce e mai important e ca ma bucuram ca sunt insarcinata. Eu, care am zis ca nu imi doresc copii inca vreo 3 ani de acum incolo... |
|
|
|
| divi2007 |
Jun 9 2007, 10:00 AM
|
|
Musafir |
szi nici eu nu mi doresc dar in vis cand vad copilul sau ma visez cu burtica sunt happy, ultima data am visat ca aveam un baiat de data asta cu niste ochii asa frumosi si avea si dintisori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 9 2007, 10:07 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
aaa...aseara am patit o si eu
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am iesit de pe net si m am gandit sa imi aplic masca cu miere si aspirina ...big greseala pentru ca s a luat apa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si a trebuit sa indepartez masca cu apa de la butealca.... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Jun 9 2007, 10:41 AM
|
|
Musafir |
Ladies neatza!!! Sa ne trezim putin cu ceva fresh si grijile sa le lasam in urma (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/cocktails-1.jpg) ps: faceti voi copiii si ii cresc eu ca mie tare imi sunt dragi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jun 9 2007, 10:46 AM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
neata fetitele!!azi...care, cum merge la plaja? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) eu ma duc la shopping. sa va iau ceva bun? (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
|
Jun 9 2007, 12:04 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
|
|
|
|
Jun 9 2007, 12:10 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Pokemon, ai patit-o, ha? Bine ca nu mi-am facut si eu masca cu argila, ca asa imi propusesem. Noroc ca am observat la timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jun 9 2007, 12:14 PM
|
|
Musafir |
Io nuj cum am facut da iar m-am imbatat aseara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Rau. Si daca as fi cuminte cand beau ar mai fi cum ar fi, dar nu-s ...si iar m-am trezit cu durerea de cap si procesele de constiinta care se amplifica una pe alta si pe care nu stiu cum sa le tratez.
Ma tot intreb daca o sa-mi vina mintea la cap vreodata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jun 9 2007, 12:19 PM
|
|
|
Angel mai bine sa ai ce regreta, parerea mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si lasa, ca o viata avem, dupa aia iti iei barbat si adio escapade din astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 9 2007, 12:50 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
am si eu o mica curiozitate..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu nu am reusit niciodata sa ma imbat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (bine, nici nu m-am gandit la asta de multe ori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) de ametit, da, si eram foarte euforica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar imi trece destul de repede. angel, tu cum reusesti sa te imbeti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu m-am trezit niciodata cu durere de cap si bineinteles, eram constienta de abolut tot ce faceam..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mai, fetelor, cica nu este bine daca visezi ca esti insarcinata.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar sa nu ne luam dupa astfel de supertitii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pokemon, apa de la butealca? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oops! ce de emoticoane am folosit! sper sa nu va dau dureri de cap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th November 2025 - 04:50 AM |
|
|