IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 322 323 324 325 326 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Jun 9 2007, 01:15 PM
Post #3231

Musafir

Angel eu zic sa te imbeti si in seara asta ca sa scapi de regrete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jun 9 2007, 02:00 PM
Post #3232

Musafir

si io zic la fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
trec doar in viteza sa va salut, sunt la mama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma duc in gradina sa zac la umbra

+Quote Post
angeldust
post Jun 9 2007, 02:52 PM
Post #3233

Musafir

Cum reusesc sa ma imbat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Buna intrebare. Pai de fiecare data e cam altfel scenariul. Cum am reusit aseara concret? Pai am inceput cu niste vodca la o prietena in camin, apoi cu bere la o terasa, apoi cu niste shoturi de nici eu nu mai stiu ce intr-un club si dupa aia inca o tura de vodka orange (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nici eu nu am patit niciodata sa ma imbat incat sa nu imi mai amintesc nimic a doua zi, dar din ce in ce mai des mi se intampla sa nu imi amintesc faze, portiuni asa mici. Si din ce in ce mai des ma trezesc cu dureri crunte de cap, problema care "in tinerete" nu o aveam (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
katy87
post Jun 9 2007, 04:57 PM
Post #3234

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: galati
Member No.: 1,242

ce faceti fetelor?eu azi m-am dus la plaja ,m-am dus peste dunare si am trecut cu bacul ne-am asezat la un loc unde sa fie si soare si umbra,mai stam ink vreo 10 min si zic eu sa intru in apa un pic si a inceput o ploaie de toata frumusetea,am plecat repede am asteptat s vina bacu am trecut si sa vad k pe partea cealalta nu a plouat deloc.dupa asta ma suna si prietenul meu si m-am certat si cu el,mai sa ne despartim.

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 9 2007, 05:27 PM
Post #3235

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu azi am fost f tafnoasa. Se pare ca raceala m-a intors pe dos. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 9 2007, 06:15 PM
Post #3236

Musafir

Vis-a-vis de chestia cu bautu...nici eu n-am reusit sa ma imbat pana acum. O singura data, la Paris am baut 2 pahare de vin (care era super bun) si-am inceput sa rad intr-una. Imi dadeam seama ca nu ma puteam controla, dar ma bucura ca la fel ne simteam toti...adica nu paream ciudata.
Angelu', cand bei, sper sa si mananci ceva...ca e nasol decat sa bei. Si sa nu uiti sa mergi la doctor pentru ficat, din cand in cand. Cunosc un caz destul de nasol, tocmai din cauza ca organismul ii tolera alcoolul.
Vrem si noi la mare! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Katy, sper sa se rezolve lucrurile acolo la tine.
Si eu stiu ca nu-i bine sa visezi ca-i insarcinata...dar la cat imi doresc eu un baietel, nu ma mira cand visez. Dar eu il visez deja nascut...(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
Philia
post Jun 9 2007, 07:31 PM
Post #3237

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

nici eu nu m am imbatat ever si nici nu cred ca o sa apuc momentu asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) zic eu acum...
szi mie de ce nu mi ai spus ca se opreste apa....radeti voi...dar sa frec mierea aia de pe moaca la ora 10 juma (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
in alta ordine de idei,azi am adormit cu geamul deschis....si numai somn nu a fost ala (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 9 2007, 07:40 PM
Post #3238

V.I.P.

Pokemon, nu stiu de ce naiba opresc astia apa, dar incep sa ma enervez. Acum fie ce-o fi, imi pun masca de argila. Sper sa nu ma mumific (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Cat despre aventurile mele cu alcoolul....intr-un episod viitor in blog... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu au fost multe,dar au fost memorabile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 9 2007, 07:44 PM
Post #3239

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

szi...in locul tau as pune niste apa la pastrare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
la mine azi a fost si pana de curent...pe cuvant de nu am impresia uneori ca traiesc fix in mijlocul junglei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 9 2007, 07:45 PM
Post #3240

V.I.P.

Eu uneori ma intreb de ce pana mea m-am intors in Craiova... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 322 323 324 325 326 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th November 2025 - 12:40 AM