![]() ![]() |
Jun 13 2007, 06:54 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Szi, o sa ii fie de-acum invatatura de minte! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
geo, lasa ca mai e timp.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) fetelor, care mai sunteti cu examene, cum va merge? eu nu mai dau nici un randament pe caldurile astea..mi-am amanat 2 examene pt la toamna.. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si ma simt cam prost si aiurea din cauza asta, dar m-am gandit eu ca la toamna o sa fiu mult mai bine pregatita..astept sustinere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 13 2007, 07:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
hello!
szi...dupa ce provoci un accident mai indraznesti sa zici ca n arati bine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sweet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu zic ca ai facut bine (asta e de incurajare) eu azi am fost suparata fleasca si o sa fiu si maine si inca ceva zile....sper sa imi treaca totusi.... |
|
|
|
Jun 13 2007, 07:59 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
doar de incurajare sau chiar crezi asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum, thx for the support! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jun 13 2007, 08:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
hihihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sper sa fie cel mai bine si am incredere in u....e ok asa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| divi2007 |
Jun 13 2007, 08:26 PM
|
|
Musafir |
eu in examenele din toamna nu aveam asa emotii culmea asa ca nu te ingrijora
eu sunt fleasca total azi noapte am dormit mai subtire si m am racit la un rinichi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am baut ceai chiar si bere cu toate ca e cald si mai mult am baut pt rinichi ca de picat nu mi a picat asa bine voi ce remedii mai stiti ? |
|
|
|
Jun 13 2007, 09:53 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Poke, ori am citit eu printre randuri, ori nu ai zis: de ce esti suparata? Apropo, tu nu ziceai ca esti la Bucuresti zilele astea?
|
|
|
|
Jun 13 2007, 09:55 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
noapte buna fetelor!! sa visati frumos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jun 14 2007, 12:53 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
sweet, daca te ajuta, sa stii ca si eu imi lasam cateva pe toamna, tot din cauza caldurilor si a programului tampit.....
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) partea proasta era ca uneori si in toamna...imi lasam in primavara (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ideea e ca nu conteaza!!!!!! stiu ca esti fata desteapta! iar cand esti stransa cu usa....na ce sa faci o sa le dai pe toate! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) uite-ma pe mine drept exemplu.....cred ca am terminat (SPEEEERRR sa n-am surprize :lol)!!! Nu-ti povestesc cat de lene imi e sa fac discursul ala nenorocit pt licenta.....si mi-e ciuda de mor ca s-a amanat, ash fi vrut sa scap o data de ea!!! Acum trebuie sa astept pana pe 29 sa plec la mare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si eu deja imi faceam planuri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jun 14 2007, 01:55 AM
|
|
|
geo, ma bucur ca nu sunt singura! m-ai facut sa ma simt mai bine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) toti cu ideile lor preconcepute mi-au sarit in cap: cum sa nu te duci la examen? si m-au facut sa ma simt cam weird, dar eu sunt mai open-minded (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu mi se pare asa grav sa le las pt toamna, cand o sa fiu, sper eu, mult mai bine pregatitita.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) tu cate iti lasai? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
te cred, geo, mi se pare groaznica lucrarea aia de licenta, numai cand ma gandesc eu acum la ea, cata munca pentru o lucrare kilometrica.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar lasa ca trece ea, si apoi la mare.. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
|
Jun 14 2007, 06:19 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th November 2025 - 08:31 AM |
|
|