IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 332 333 334 335 336 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Jun 13 2007, 06:54 PM
Post #3331

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Szi, o sa ii fie de-acum invatatura de minte! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
geo, lasa ca mai e timp.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

fetelor, care mai sunteti cu examene, cum va merge? eu nu mai dau nici un randament pe caldurile astea..mi-am amanat 2 examene pt la toamna.. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si ma simt cam prost si aiurea din cauza asta, dar m-am gandit eu ca la toamna o sa fiu mult mai bine pregatita..astept sustinere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jun 13 2007, 07:15 PM
Post #3332

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

hello!
szi...dupa ce provoci un accident mai indraznesti sa zici ca n arati bine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sweet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu zic ca ai facut bine (asta e de incurajare)
eu azi am fost suparata fleasca si o sa fiu si maine si inca ceva zile....sper sa imi treaca totusi....

+Quote Post
Cindy
post Jun 13 2007, 07:59 PM
Post #3333

V.I.P.

doar de incurajare sau chiar crezi asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum, thx for the support! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 13 2007, 08:00 PM
Post #3334

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

hihihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sper sa fie cel mai bine si am incredere in u....e ok asa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jun 13 2007, 08:26 PM
Post #3335

Musafir

eu in examenele din toamna nu aveam asa emotii culmea asa ca nu te ingrijora

eu sunt fleasca total azi noapte am dormit mai subtire si m am racit la un rinichi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am baut ceai chiar si bere cu toate ca e cald si mai mult am baut pt rinichi ca de picat nu mi a picat asa bine voi ce remedii mai stiti ?

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 13 2007, 09:53 PM
Post #3336

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Poke, ori am citit eu printre randuri, ori nu ai zis: de ce esti suparata? Apropo, tu nu ziceai ca esti la Bucuresti zilele astea?

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jun 13 2007, 09:55 PM
Post #3337

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

noapte buna fetelor!! sa visati frumos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
geoo
post Jun 14 2007, 12:53 AM
Post #3338

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

sweet, daca te ajuta, sa stii ca si eu imi lasam cateva pe toamna, tot din cauza caldurilor si a programului tampit.....
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) partea proasta era ca uneori si in toamna...imi lasam in primavara (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ideea e ca nu conteaza!!!!!!
stiu ca esti fata desteapta! iar cand esti stransa cu usa....na ce sa faci o sa le dai pe toate! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) uite-ma pe mine drept exemplu.....cred ca am terminat (SPEEEERRR sa n-am surprize :lol)!!!

Nu-ti povestesc cat de lene imi e sa fac discursul ala nenorocit pt licenta.....si mi-e ciuda de mor ca s-a amanat, ash fi vrut sa scap o data de ea!!! Acum trebuie sa astept pana pe 29 sa plec la mare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si eu deja imi faceam planuri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 14 2007, 01:55 AM
Post #3339

V.I.P.

geo, ma bucur ca nu sunt singura! m-ai facut sa ma simt mai bine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) toti cu ideile lor preconcepute mi-au sarit in cap: cum sa nu te duci la examen? si m-au facut sa ma simt cam weird, dar eu sunt mai open-minded (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu mi se pare asa grav sa le las pt toamna, cand o sa fiu, sper eu, mult mai bine pregatitita.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) tu cate iti lasai? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

te cred, geo, mi se pare groaznica lucrarea aia de licenta, numai cand ma gandesc eu acum la ea, cata munca pentru o lucrare kilometrica.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar lasa ca trece ea, si apoi la mare.. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jun 14 2007, 06:19 AM
Post #3340

Membru de Onoare

Member No.: 265

'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 332 333 334 335 336 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th November 2025 - 08:31 AM