![]() ![]() |
Jun 14 2007, 06:18 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
ma simt mai bine atunci..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) restantele mele sunt tot din neprezentare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , in rest m-am descurcat chiar bine..geo, si eu sunt cam ciudatica, nimic nou! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
fluturas, tu la ce ai? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 14 2007, 06:33 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu ma simt aiurea. sweet_girl si eu azi am avut un examen si l-am lasat tot in toamna. |
|
|
|
Jun 14 2007, 06:47 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
ah ma fetelor, ma.....cand ma gandesc ca anul asta scap de toate problemele astea......yupiiiii! Naspa ca tre'sa ma apuc de cursuri obligatorii pt protectia muncii! Uff
oricum, imi dau o vacanta de o luna! Ma car din tara si-mi fac veacul pe alte meleaguri apoi, vin cu bateriile incarcate si ma apuc si de sala si de cursuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Jun 14 2007, 07:03 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
si unde ai vrea sa pleci geoo?
|
|
|
|
Jun 14 2007, 07:19 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
am luat premiul doi (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
si as fi luat 1 daca nu mi ar fi facut profu de istorie magarii.a dat la toata lumea 8-9 si mie 3 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) azi am inteles si de ce,dupa ce m a prins pe culoar si mi a zis asa ma duc cu el la o cafea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) libidinosu naibii (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
Jun 14 2007, 07:37 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
ma simt mai bine atunci..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) restantele mele sunt tot din neprezentare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , in rest m-am descurcat chiar bine..geo, si eu sunt cam ciudatica, nimic nou! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) fluturas, tu la ce ai? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am la economie si la cpf (curs practic de franceza) ca nu m-au primit profele, ca vezi, doamne, n-am prezenta mai deloc la ele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) de fapt, cred ca le era teama ca ar fi trebuit sa-mi dea 10 (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am luat premiul doi (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) si as fi luat 1 daca nu mi ar fi facut profu de istorie magarii.a dat la toata lumea 8-9 si mie 3 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) azi am inteles si de ce,dupa ce m a prins pe culoar si mi a zis asa ma duc cu el la o cafea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) libidinosu naibii (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) asa am avut si eu unu` la religie printr-a 11a. vai, ce imi venea sa-i trag cate una de fiecare data cand il vedeam.si la sfarsit de an , cand am aflat ca nu-l mai avem si anul urmator, i-am facut o caricatura de toata frumusetea cu titlul "zmeul (a.k.a. ce dragut esti.te-as baga in buzunar, daca n-ai avea urechile atat de mari)" si ce-a mai ras el...credea ca m-am indragostit si eu de el...NU!! in alta ordine de idei, doar ce-am venit de la plaja. si asa mi s-a facut un dor de al meeeeu... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jun 14 2007, 07:39 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Pokemon, bravo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 14 2007, 07:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
saru mana! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
fluturas...sa nu mai vorbim de dorul de ai nostrii....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Jun 14 2007, 08:28 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
da, poke... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Jun 14 2007, 08:30 PM
|
|
|
fluturas nu mai plange...
capul sus!important e ca undeva acolo,in lumea asta larga e cineva pentru care insemni enorm,care se gandeste la tine ,care te iubeste si iti simte lipsa.... va fi bine.... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th November 2025 - 06:47 AM |
|
|