IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 341 342 343 344 345 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post Jun 16 2007, 02:56 PM
Post #3421

Musafir

mie imi place caldura de afara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) desi imi e o lene de ma doare, am avut o saptamana incordata.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jun 16 2007, 03:02 PM
Post #3422

Musafir

Pai te cred forte...cand am citit ca tu ai ajuns la 12 acasa in fiecare seara...am zis ca nu mai e cazul sa ma vait ca eu am plecat la 9 de la serviciu....
Eu m-as pune pe muuuuulllllllllttttttttt somn sa fiu in locul tau.
Sylvia, cred ca al meu barbat m-a cam tinut ieri in curent si pe mine m-a luat somnul devreme. Nici el nu si-a dat seama ca as putea avea probleme...dar nu-i un capat de tara. Am niste pastile in casa, dar contin zahar...si la cat sunt de disperata...deocamdata mai stau pe bara un pic.

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 16 2007, 03:04 PM
Post #3423

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

pai, si mie-mi place caldura, da' pana-ntr-un punct...si anume acela in care-am facut sauna in bucatarie spaland vase

+Quote Post
fortelady
post Jun 16 2007, 03:05 PM
Post #3424

Musafir

roxi, as vrea sa dorm, da' iar ma bantuie insomniile... si cand dorm, am cosmaruri. Incerc sa nu iau din nou somnifere, ca ziua am nevoie sa am capul limpede, desi am unele faine prescrise de doctor (aproape fara efecte secundare) tot le simt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 16 2007, 03:08 PM
Post #3425

Musafir

Off...greu cu insomniile astea. Incearca remedii naturiste sau ceaiuri. Eu sunt tocmai la polul opus...as dormi tot timpul in weekend, numai ca am ceva treburi gospodaresti de rezolvat, ca n-are cine sa le rezolve. Barbata-miu se joaca nu stiu ce joc...de cand s-a trezit de la ora 12 si s-a oprit decat cat am luat pranzul impreuna.

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 16 2007, 03:09 PM
Post #3426

Incurabil

forte, pana nu termini cu stresul, nu cred ca o sa rezolvi cu insomniile (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jun 16 2007, 03:17 PM
Post #3427

Musafir

pai eu sunt insomniaca cronica, de pe la 15 ani sufar de asa ceva. si numa' cu pastile pot dormi in anumite perioade. as putea sa fac fata fara daca as dormi in timpul zilei cand sunt somnoroasa, dar am incercat asta in studentie si ma dereglasem de tot cu programul si acum pur si simplu nu-mi permit sa stau ziua acasa sa dorm. asta e, trece si asta ...

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 16 2007, 03:21 PM
Post #3428

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jun 16 2007, 03:26 PM
Post #3429

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
impotriva oboselii cronice e foarte bun magneziul, eu il folosesc in perioadele foarte incarcate. e un medicament care se numeste exact asa "calciu/magenziu/zinc", daca reuseste sa ma tina pe mine pe picioare ...

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jun 16 2007, 04:45 PM
Post #3430

Membru de Onoare

Member No.: 265

N-am vrut sa scot frustrarea la suprafata cu bauturile alea sau cu plaja si ia uite ce-a iesit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Geoo m-a mancat pe mine undeva sa spun ca alea de ieri erau fara alcool...

Forte cum sunt pastilele alea? Sunt cumva albe, mari si lunguete? Daca sunt asa si eu am luat din alea. Parca sunt 100 intr-un tub.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 341 342 343 344 345 > » 
Closed TopicStart new topic
9 User(s) are reading this topic (9 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th November 2025 - 02:22 AM