![]() ![]() |
Jun 18 2007, 08:21 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
daca bei sampanie cu halba si palinka cu cana'.... ok s-a facut. geoo vezi daca ai baut fara mine ce patesti.sa tii minte data viitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Jun 18 2007, 09:02 PM
|
|
Musafir |
geoo, da o submisie de bug la Maat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e ceva din setarile tale probabil, da habar nu am care
p.s: vezi ce faci daca bei cu halba? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) kalua - nu bei mai mult, te imbeti mai repede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cantitatile mici de alcool obliga ficatul sa le proceseze pe toate, o cantitate mare mai scapa si neprocesata - ceva de genu asta, mi-a povestit taica-meu (neam de carciumari...) |
|
|
|
Jun 18 2007, 09:24 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Browser: tools: clear private data, bifezi tot mai putin "saved passwords si se rezolva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu e nici un bug, e browseru bulibasit... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 18 2007, 09:30 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
sarumanaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
la urmatoarele baute va rog eu frumos......nu ma mai bagati in seama! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si eventual luati si pt mine un Ice Tea ceva...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Jun 18 2007, 09:34 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pai nu-ti mai dam, ca dupa browser poate strici si messengeru' si cine stie cu cine stai la povesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))) sau dai vreo comanda de produse prin india si te trezesti cu o factura de produse din Indonezia de nu poti s-o duci
|
|
|
|
Jun 18 2007, 09:39 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
bey....am limita la cartea de debit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mess-ul e in siguranta si in praf!!!
Cu voi imi mai permiteam cate o halba......doua, da' ma las la mana mea! |
|
|
|
Jun 18 2007, 09:43 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Ha, crezi ca scapi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu te lasi la nici o mina... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Jun 18 2007, 09:43 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) ok atunci, am io grija de alcoolizarea virtuala
|
|
|
|
Jun 18 2007, 09:46 PM
|
|
|
la cat ma stresez cu licenta am impresia ca o sa ai nevoie si de camasi de forta.....mai mult sau mai putin virtuale (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
maat, daca ai ganduri negre.....indurare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 18 2007, 09:47 PM
|
|
|
Geoo, tu esti galateanca?!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 6th November 2025 - 09:31 PM |
|
|