![]() ![]() |
Jun 19 2007, 09:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
bacardi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nu pot sa nu remarc fundul celui din poza a doua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ce de bunaciuni! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) pacat ca nu mi se releva si in viata reala asa ceva! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) macar sa am si eu la ce casca gura, daca nu mai mult.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maat, profit pe calea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa iti multumesc pt faptul ca in sfarsit pot sa vad si eu forum-ul normal..patisem ca si geo..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 19 2007, 09:40 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
OF... Pai am mai zis de citeva ori...
Mai, au dat caldurili pisti voi? Nu videti ca aia ie nashpa? Mie tot baiatu` asta mi se pare mai hot, desi e extrem de imbracat. Pastrati-va stripperii, keanu care ieste, ie ocupatara. (IMG:http://images.salon.com/ent/movies/review/2005/02/18/constantine/story.jpg) |
|
|
|
Jun 19 2007, 09:42 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Pastreaza-l. Eu raman cu Figo sau cum l-o chema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 19 2007, 09:56 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
mie imi place si de Keanu..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci, dupa cum vedeti, nu fac pretentii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Jun 19 2007, 10:08 PM
|
|
Musafir |
Pastreaza-l. Eu raman cu Figo sau cum l-o chema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si io la fel |
|
|
|
Jun 19 2007, 11:27 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
ia explicati-mi si mie, cum se face ca apar treburi deástea interesante cand eu NU SUNT PRIN PREAJMA????!?!?!?
eu nu ma mai joc!!! mie imi dati sampanie cu halba si ma bagati sub masa vreo 2 zile.....si uite ce fac fetele intre timp.... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) noooo, pt asta imi dati si mie macar 3 exemplare! Si fac si mofturi......nu-mi plac aia umflati......merge Keanu, si vreo 2 fotbalisti!!! astept pachetul sa stiti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pana una alta eu maine dimineata ma car la mare!!! mi-am luat azi crema de protectie cu factor 50 (pt copii) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sper sa ma mai bronzez...... |
|
|
|
| fortelady |
Jun 19 2007, 11:44 PM
|
|
Musafir |
aha. pai cat te dezmeti tu la mare, ne dezmatam si noi pe aici cu alde Margaritescu in versiune portugheza.
si noi, ca fetele... asa cum vorbeam cu colega' de birou azi, e musai ca o fata sa stie niste chestii importante- IG-ul la diferite produse, componentele unui motor si cate mufe are si mai nou, diverse nume de fotbalisti |
|
|
|
Jun 19 2007, 11:53 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
bine ma.......destrabalatzi-va voi aici ca eu ii admir live (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !!! O sa-mi pun ochelari de soare sa nu vada al meu ca-mi fug ochii pe plaja (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
Jun 20 2007, 06:51 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jun 20 2007, 06:53 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
neata!
respir si eu acum...pana pe la 12...ca dupa aia...iar o sa ma topesc.... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 6th November 2025 - 12:26 PM |
|
|