![]() ![]() |
Jun 22 2007, 06:59 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
neata!
la multi ani kalua!sa ti traiasca! eu inca mai astept vestea aia....se pare ca nu mai vine de nici o culoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pe de alta parte ieri am fost la cas si imi pierdusera aiuritii buletinul si ma chemau luni/marti dupa el,fara sa inteleaga ca eu incep bacu si imi trebe buletinul (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) s a rezolvat intr un final,dupa ce un domn de acolo mi a zis sa las tonul jos ca el are facultate.si i am raspuns si eu sa isi faca diploma sul si sa si o introduca intr o parte mai moale....si suspect...in 5 minute a aparut buletinul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Jun 22 2007, 09:09 AM
|
|
Musafir |
Neata! Kalua, sa-ti traiasca copila, sa fii sanatoasa si isteata! Si eu ramasesem ca impresia ca-i ieri, dar m-a derutat chestia cu petrecerea. Asa ca primeste urarea cu o zi intarziere. Sa ne spui cum a fost la petrecere. Cred ca-s super amuzante petrecerile celor mici.
Va pup si o zi usoara tutuor! Eu ma bag la trebi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 22 2007, 09:09 AM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
|
|
|
|
Jun 22 2007, 09:11 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
fluturas nu mai rade (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu imbracata ca o coconeata m am luat cu insul ala la tranta de se uitau toti mosii la mine ca la circ... oricum,important e ca mi am recapatat actul....doamne ajuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 22 2007, 09:33 AM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
bine ca ti-ai recuperat buletinul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
roxanica, o zi buna si tie. eu ma duc sa-mi caut pantofi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) daca nu gasesc nici azi, ii impusc pe toti (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 22 2007, 09:34 AM
|
|
Musafir |
Multumesc, multumesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Serbarea cu copiii e distractiva, dar si foarte obositoare. In orice caz vor dormi ca niste prunci in seara asta dupa ce-i pun sa se joace cu Eye Toy si Dance Factory. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu am treaba de facut de nu stiu ce-i cu mine si a venit un stab sa-i gasesc niste greseli in reportingurile noastre la liferanti, nu inteleg de ce trebuie sa fac eu asta. Deci, Sherlock Holmes ma numesc azi si cu asta-mi voi petrece toata ziua. |
|
|
|
Jun 22 2007, 09:44 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Poke nasoala chestie, sper sa nu aiba repercursiuni... Kalua "la multi ani!" pentru fiica ta, sa aiba parte de o distractie pe cinste si de o viata frumoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Walpu e frumos rau acolo! Cred ca te-ai simtit super! Ai vazut ca Sylvia si-a pus prima poza pe desktop...o fi din cauza apei sau a tipului aluia care se balaceste pe acolo? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Di, ce ti-a facut femeia? Nu trebuia sa-i platesti ce mama naibii?! |
|
|
|
Jun 22 2007, 10:21 AM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Kalua, sa-ti traiasca scumpetea! Poate pui si ceva poze de la party, pls! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jun 22 2007, 11:29 AM
|
|
Musafir |
Mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu mai vad in fata ochilor de dungute verzi si roz si apoi excel (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asa ca fac o pauza mica cu voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Jun 22 2007, 11:46 AM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
la multi ani si de la mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca ai chef, hai sa traducem impreuna despre motoare, centrale, cazane cu arzatoare pentru gaze post-combustie samd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [eu am scapat de excelu' mare de ieri...] |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 6th November 2025 - 05:12 AM |
|
|