IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 365 366 367 368 369 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Jun 22 2007, 12:59 PM
Post #3661

Musafir

Fetelor, eu nu mai pot, simt ca o sa clachez. Mi s-a pus ca o panza de paianjen in fata ochilor (zici ca-s babette) si mor de somn. Si noi cautam Kalua niste erori in rapoarte si-s tare greu de explicat. Francezii astia au niste raportari tare tampite si f diferite de ale noastre.
Fluturas, spor la cumparaturi!
Poke, felicitari pentru atitudine!
Am vazut azi o toapa in fata mea, urca scarile la metrou...avea niste blugi din aia din care-i ieseau sunculitele si nu numai atat...inca o pereche de chiloti roz terfeliti...n-avea nene nici o treaba tipa. Eu zambeam in sinea mea si ma uitam ca fata prinde la barbati, cu spatele. Eu i-as fi sugerat sa-si ia totusi niste chilotei mai comerciali pentru ochiul oricui, macar daca vad...sa vad ceva frumos, nu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Gata..back to work cu mine!
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 22 2007, 01:06 PM
Post #3662

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata!

Eu sunt la Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-am luat o zi de concediu si am fugit ca simteam ca clachez. La birou tampiti, acasa santier....am decis ca trebuie aplicat un tratament la urgente. Asa ca mi-am luat picioarele la spinare si am venit la Bucuresti sa imi vad fostii colegi de la PG si sa rezolv niste treburi.

Fetele care sunt din Craiova, daca auziti de vreun job mai de Doamne ajuta, va rog sa imi spuneti si mie. Sunt disperata sa plec de la astia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 22 2007, 01:09 PM
Post #3663

Musafir

La mine-ar fi parfum daca as putea transforma niste liste din sistem (alea cu verde si roz) in excel. Le-as da un Vlookup si-as vedea macar daca-i greseala de raportare. Dar nu merge, asa ca fac munca de ocnas si controlez liniuta cu liniuta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si de inteles n-o sa inteleg niciodata de ce vine lumea la mine cu asa o tampenie, in fond n-am nici o treaba cu raporturile astea. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

La fumat repede una am auzit o mare duma de la o colega, va povestesc mai tarziu ca acum trec iar la dungute.

+Quote Post
roxanica10
post Jun 22 2007, 01:31 PM
Post #3664

Musafir

Kalua, pai nici noi nu cautam erori din astea care se descopera cu VLOOKUP-ul...ce bine ar fi fost sa scapam asa de usor. Noi trebuie sa corelam cifrele dintr-o raportarea cu cifrele din alta, aplicand o mie si una de tratamente contabile si norme ale grupului....si totul trebuie sa aiba o baza in spate, adica nu putem punem cifre din burta.

+Quote Post
clara
post Jun 22 2007, 01:38 PM
Post #3665

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

roxanica, aia pe care ai vazut-o la metrou seamna foarte mult cu o fosta colega de-a mea de serviciu, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) exact asa venea imbracata cu jensi stramti si i se vedeau chilotii pe-afara plus suncile de rigoare, plus ca de fiecare data cum ma prindea cum se lua de mine, " vai da nu te vopsesti si tu odata", "auzi da alte culori nu a si tu pe acasa decat negru si maro" si tot felul de faze, norocul ei a fost ca de cand am venit in firma i-am dat un mare ignore si in afara de buna buna nu am discutat cu ea. Mint, la un moment dat vreo saptamana tot chitaia pe langa mine ca tine cura, si eu nu m-am simtit sa ii spun ca a slabit si tot a tinut-o asa pana cand i-am zis sa mai tina o luna ca eu una nu vad nici o diferenta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 22 2007, 02:06 PM
Post #3666

Musafir

Engleza italiana

Si eu la fel, roxanica. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si inafara de asta se pare ca prin mai-iunie au avut reporturile bubuta...

+Quote Post
fortelady
post Jun 22 2007, 02:50 PM
Post #3667

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) clara, nu esti normala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
p.s: nu stiu daca ti s-a urat. daca da, iti mai zic inca o data (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) speram sa te simti bine la noi

aaa pentru zeitele excelului- ce e vlookupul ala? ca am auzit si eu de el, da nush cum se foloseste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 22 2007, 03:14 PM
Post #3668

Musafir

Daca sunteti cumva curioase de prezentarea mea, desi ma indoiesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aici e varianta finala, aprobata de prof, pe marginea careia o sa imi dau vrajeala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jun 22 2007, 03:20 PM
Post #3669

Musafir

vezi ca pe penultimu slide ai lasat scrisul in Times si restul prezentarii e in alt font (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 22 2007, 03:29 PM
Post #3670

Musafir

da stiu da nuj de ce mama masii nu ma lasa sa il modific (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cand il selectez imi zice ca e in Times...si pe bucati si tot. Nu inteleg (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 365 366 367 368 369 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th November 2025 - 04:39 AM