IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 369 370 371 372 373 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
geoo
post Jun 23 2007, 07:29 PM
Post #3701

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(pokemon @ Jun 23 2007, 08:26 PM) *
eu va urasc....
am stat si am citit comentarii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

lasa poke, trece si nenorocitul asta.....
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jun 23 2007, 07:30 PM
Post #3702

Musafir

Seara buna fetelor! Eu ma laud cu o zi de stat in casa cu aerul deschis non-stop. Am dormit la pranz ca un bebe, nici nu stiu cate ore. Acum am dat cu aspiratorul, mi-a luat al meu niste fructe pentru masa de seara. Trebuie sa calc o perdea, dar mi-e cam lene. N-am nici o inspiratie in legatura cu ce sa gatesc maine, dar o sa ma uit pe aici ce-au mai facut fetele.
Cred c-a fost super la Snagov Ala, nu? Sor-mea a plecat la Sambata, ai mei parinti la Sarata Monteoru, numai noi am ramas ca 2 babaci in Bucuresti...de unde concluzia ca nu suntem asa de sprinteni ca ei.
Poke, bafta la bac!
Angelu' vazui si eu prezentarea ta...si chiar ma gandeam ca noi vrem sa facem acum o aplicatie care sa emita automat facturi interne pe baza de pontajelor pe oameni si proiecte, presupunand ca fiecare are un tarif, in afara de costul salarial. Asta-i mai mult o chestie de gestiune. Oricum multa bafta si-s sigura c-o sa faci o figura buna in fata alora la licenta.
Fluturas, am remarcat si pozele tale. Bun venit in grupul nostru. Vai ce-mi placea si mie voleiul in liceu...eram o echipa de 6 (5 baieti si eu). Fetele noastre fugeau de sport ca de nu stiu ce si atunci cand erau pe stop, era cea mai buna scuza sa nu-l faca...eu n-aveam nici o treaba, nu tineam cont. Imi amintesc ca-mi reuseau majoritatea paselor...mai putin chestia aia cu saritura..oricat m-as fi chinuit nu puteam sa sar si sa lovesc mingea in acelasi timp.
Va pup si o seara palpitanta!

+Quote Post
Philia
post Jun 23 2007, 07:30 PM
Post #3703

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

hehe...trece...mai am 2 saptamani
(IMG:http://www.europeana.ro/imagini/bauturi.jpg)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jun 23 2007, 07:37 PM
Post #3704

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

aloha, ladies!! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

am avut azi o ziiii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) as omori toata compania si intreaga sectie de contabilitate, unde au reusit sa stranga toate inaptele...
apoi a venit ploishica, care m-a racorit binisor...am venit acum juma de ora din cauza zapacitelor de contabile (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) vaaai, abia astept sa plec sa scap de nebune. cine stie de ce dau pe vas!?
azi noapte am vorbit cu al meu...speram sa ne intalnim in vreun port (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

pi.es. poke, am jucat pe la mai multe echipe...cunosc si cateva fete din craiova (doua dintre ele chiar dau bacul acum) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pi.es.2. roxi, saritura aia se numeste atac (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) da...e un sport frumos (chiar cel mai frumos) si prima mea dragoste (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar acum m-am pensionat...peste cativa ani, ma gandesc sa ma apuc de antrenorat impreuna cu al meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 23 2007, 07:53 PM
Post #3705

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

fluturas...ce fete?
ca si eu am jucat vreo 8 ani volei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jun 23 2007, 07:59 PM
Post #3706

Mamuca crocodililor

hai ca-ti dau un pm (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 23 2007, 08:00 PM
Post #3707

Musafir

Cand pleci pe vas Fluturas si cat stai? O sa mai poti accesa internetul sa mai scrii pe aici?
Apropo de incompetenti, sunt din ce in ce mai multi fie ca te duci la o banca, fie ca te duci la administratie financiara....oameni f slab pregatiti care nu-s in stare sa te lamureasca, dar cu pretentii de mari stiuti. Eu zic ca intotdeauna e loc de mai bine si n-o sa stiu niciodata absolut tot in meseria mea.

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jun 23 2007, 08:14 PM
Post #3708

Mamuca crocodililor

QUOTE(roxanica10 @ Jun 23 2007, 09:00 PM) *
Apropo de incompetenti, sunt din ce in ce mai multi fie ca te duci la o banca, fie ca te duci la administratie financiara....oameni f slab pregatiti care nu-s in stare sa te lamureasca, dar cu pretentii de mari stiuti. Eu zic ca intotdeauna e loc de mai bine si n-o sa stiu niciodata absolut tot in meseria mea.

subscriu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

plec pe 1 si stau pana in iarna. nu cred ca o sa am net pe barca, dar cand mai cobor prin port va mai scriu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 23 2007, 09:04 PM
Post #3709

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Fluturas, nu ti-am vazut pozele dar vreau si eu un abdomen de pare ca poti sa spargi lemne pe el, cum a zis Angel ca il ai..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cum l-ai dobandit? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Poke, asa eram si eu anul trecut pe vremea asta..doar ca mult mult mai stresata..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar a trecut cu bine, am luat o nota mare, cred eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si oricum, la voi e mult mai usor fiindca stiti toate posibilele subiectele si daca le rezolvati pe toate dinainte, v-ati scos..la noi a fost multa incertitudine si deci, si mult stres..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, mult succes! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) la ce fac vrei sa dai?

Geo, welcome back! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cum fuse la mare? distractie, masculi frumosi de admirat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 23 2007, 09:08 PM
Post #3710

Musafir

Sweet, mi se pare mie, sau tu n-ai poze pe grupul nostru?

+Quote Post

2207 Pages V  « < 369 370 371 372 373 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th November 2025 - 11:57 PM