IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 380 381 382 383 384 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Jun 27 2007, 09:33 AM
Post #3811

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

fetele va merge mess ul? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jun 27 2007, 09:56 AM
Post #3812

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

neata!

poke, nici la mine nu merge, nici in iasi, nici in tulcea, nici in oradea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) acum, carevasazica, nici in craiova (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
multa bafta la proba de engleza!oricum, tot 10 iei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

see ya later, ladies! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) have a nice day!

+Quote Post
Meg
post Jun 27 2007, 10:29 AM
Post #3813

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

merge messul..

+Quote Post
fortelady
post Jun 27 2007, 10:34 AM
Post #3814

Musafir

si la mine

+Quote Post
roxanica10
post Jun 27 2007, 11:19 AM
Post #3815

Musafir

Ziua buna dragutelor! Multa bafta fetelor! Felicitari Poke pentru 10-le de ieri si asteptam inca unul astazi de la tine.
Kalua, in legatura cu zugravitul si ai mei socrii au renovat casa cumnata-mii de curand. In America e chiar scump sa-ti iei niste zugravi, dar poti inchiria orice, au raschetat parchetul, au dat jos tapetul, au varuit. Li se dau indicatii foarte precise si se descurca.
Eu trebuie sa ma apuc de bucatarie prin august...ca e singura care a ramas nefacuta. Mi-e cam groaza sa-i iau pe zugravii cei vechi pentru ca tocmai au intarziat-o pe o prietena cam mult. La mine s-au comportat anul trecut exemplar. Ma gandesc totusi ca mai au niste retusuri mici de facut prin restul casei si-i musai sa-i iau pe ei, ca ei au combinat culorile etc.
Apropo de pus scotch pe prize si altele...eu anul trecut nu mi-am acoperit aparatul de aer conditionat si cand l-am curatat mi-a luat ceva timp sa-l scot la lumina. Dac-as mai trece printr-o zugraveala acum, nu mi-ar mai scapa unele aspecte.
Florile mele sunt ok (am 2: o begonie si inca una careia nu-i stiu spellul exact). Begoniei ii merge super, dar o ud zilnic, pe caldurile astea.

+Quote Post
fortelady
post Jun 27 2007, 11:24 AM
Post #3816

Musafir

eu le am pe balconul deschis (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
partea nasoala e ca aveau apa in ghivece inca (adica, pamantul era umed). sunt pur si simplu oparite. fierte. saracele mele floriceleee (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 27 2007, 11:26 AM
Post #3817

Musafir

Si-am vazut ca ai cateva. Eu le am in bucatarie pe masa si nu ajung razele soarelui direct la ele. Mi se ofilise si mie begonia dupa 2-3 zile de stat la soare. Dar am avut rabdare, am pigulit-o si si-a revenit.

+Quote Post
fortelady
post Jun 27 2007, 11:30 AM
Post #3818

Musafir

alea din casa sunt binisor. problema e cu toate de pe balcon (cu alea nu am pus poze) - vreo 7-8 petunii, 4 muscate, inca vreo 3 la care nu le stiou numele, o fasole cataraotoare, o cala de gradina care abia iesise, vreo 3-4 vase cu flori de piatra, 2 jardiniere tot cu flori de piatra ..

+Quote Post
kalua
post Jun 27 2007, 12:24 PM
Post #3819

Musafir

Si eu tot pe balcon le am. Si alea care au scapat neindoite sunt scarmanate de zici c-a trecut batalionul peste ele. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jun 27 2007, 03:06 PM
Post #3820

Musafir

a terminat angel. isi asteapta nota...

+Quote Post

2207 Pages V  « < 380 381 382 383 384 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th November 2025 - 02:17 PM