![]() ![]() |
Jun 27 2007, 09:33 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
fetele va merge mess ul? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Jun 27 2007, 09:56 AM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
neata!
poke, nici la mine nu merge, nici in iasi, nici in tulcea, nici in oradea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) acum, carevasazica, nici in craiova (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) multa bafta la proba de engleza!oricum, tot 10 iei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) see ya later, ladies! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) have a nice day! |
|
|
|
Jun 27 2007, 10:29 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
merge messul..
|
|
|
|
| fortelady |
Jun 27 2007, 10:34 AM
|
|
Musafir |
si la mine
|
|
|
|
| roxanica10 |
Jun 27 2007, 11:19 AM
|
|
Musafir |
Ziua buna dragutelor! Multa bafta fetelor! Felicitari Poke pentru 10-le de ieri si asteptam inca unul astazi de la tine.
Kalua, in legatura cu zugravitul si ai mei socrii au renovat casa cumnata-mii de curand. In America e chiar scump sa-ti iei niste zugravi, dar poti inchiria orice, au raschetat parchetul, au dat jos tapetul, au varuit. Li se dau indicatii foarte precise si se descurca. Eu trebuie sa ma apuc de bucatarie prin august...ca e singura care a ramas nefacuta. Mi-e cam groaza sa-i iau pe zugravii cei vechi pentru ca tocmai au intarziat-o pe o prietena cam mult. La mine s-au comportat anul trecut exemplar. Ma gandesc totusi ca mai au niste retusuri mici de facut prin restul casei si-i musai sa-i iau pe ei, ca ei au combinat culorile etc. Apropo de pus scotch pe prize si altele...eu anul trecut nu mi-am acoperit aparatul de aer conditionat si cand l-am curatat mi-a luat ceva timp sa-l scot la lumina. Dac-as mai trece printr-o zugraveala acum, nu mi-ar mai scapa unele aspecte. Florile mele sunt ok (am 2: o begonie si inca una careia nu-i stiu spellul exact). Begoniei ii merge super, dar o ud zilnic, pe caldurile astea. |
|
|
|
| fortelady |
Jun 27 2007, 11:24 AM
|
|
Musafir |
eu le am pe balconul deschis (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
partea nasoala e ca aveau apa in ghivece inca (adica, pamantul era umed). sunt pur si simplu oparite. fierte. saracele mele floriceleee (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Jun 27 2007, 11:26 AM
|
|
Musafir |
Si-am vazut ca ai cateva. Eu le am in bucatarie pe masa si nu ajung razele soarelui direct la ele. Mi se ofilise si mie begonia dupa 2-3 zile de stat la soare. Dar am avut rabdare, am pigulit-o si si-a revenit.
|
|
|
|
| fortelady |
Jun 27 2007, 11:30 AM
|
|
Musafir |
alea din casa sunt binisor. problema e cu toate de pe balcon (cu alea nu am pus poze) - vreo 7-8 petunii, 4 muscate, inca vreo 3 la care nu le stiou numele, o fasole cataraotoare, o cala de gradina care abia iesise, vreo 3-4 vase cu flori de piatra, 2 jardiniere tot cu flori de piatra ..
|
|
|
|
| kalua |
Jun 27 2007, 12:24 PM
|
|
Musafir |
Si eu tot pe balcon le am. Si alea care au scapat neindoite sunt scarmanate de zici c-a trecut batalionul peste ele. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Jun 27 2007, 03:06 PM
|
|
Musafir |
a terminat angel. isi asteapta nota...
|
|