IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 381 382 383 384 385 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Jun 27 2007, 03:11 PM
Post #3821

Musafir

Si noi o asteptam...ii tinem aici pumnii. Sper sa fie bine!
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jun 27 2007, 03:15 PM
Post #3822

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) important e ca a terminat. indiferent ce nota o sa ia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) stresul licentei e foarte mare comparativ cu importanta examenului... in fond, daca ai reusit sa ajungi pana acolo, licenta tre sa fie o formalitate

+Quote Post
geoo
post Jun 27 2007, 05:34 PM
Post #3823

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

bey, eu am scapat de proba in sine, dar sunt nemultumita rau!!! Dupa ce ca profesorul coordonator mi-a pus 10 si un important profesor venit special de la Iasi pentru a asista s-a declarat multumit, s-a gasit nemernicul ala de profesor cu care am mai avut probleme, sa-mi puna tot felul de intrebari stupide pe care le ratragea singur!!! Cireasa de pe tort a fost un taraboi facut pe nu's ce virgula care lipsea dintr-o fraza!!!
Am injurat printre dintii pe care-i afisam pe un chip linistit si am iesit multumind si urand o zi buna!!! M-am carat acasa val vartej ca nu as fi rezistat sa mai iasa nesuferitul si sa mai comenteze putin greseala mea extraordinara si in particular!
Mda, prin urmare o sa sun si eu mai tarziu sa-mi aflu nota!! Au ramas niste prietene!
Imi pusesem sufletul pe un 10 dar pun pariu media dintre 10-le coordonatorului si nota comisiei (adica nota propusa de el si profesorul invitat) nu se va mai ridica la sperantele mele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

loooooooooooooool anjel......tu mami, ce-ai facut?...vad ca scriam amandoua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 27 2007, 05:36 PM
Post #3824

Musafir

Ehehheheeee.....iaca a aterizat si doamna injinera in bar, ca musai tre sa va dau de baut pentru ca m-ati sustinut si v-ati gandit la mine. Chiar am simtit, nu am avut emotii la prezentare, ba chiar am facut glume cu profii, am spus o perla de a ras si profu ala cel mai al draku ...a fost chiar ok.
Raspunsul la intrebare cat? e 8.05 ( a fost o medie din mai multe chestii). M-au depunctat mult ca m-am coit ieri si am hotarat sa nu mai sustin parte practica, am zis ca nu se merit stresul, oricum nu ma interesa nota.

Ideea e ca : AM SCAPAT!!
Si normal, acu ma duc sa beau, chit ca nu am mancat mai nimic azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://www.3week.net/bul/other/jack/images/jack_daniels.jpg)

Geo felicitari! Lasa domle, da-o drek de nota, la ce te ajuta? Bine ca ai scapat! Treci si bea si tu ceva!

+Quote Post
geoo
post Jun 27 2007, 05:38 PM
Post #3825

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

da-mi o dusca, eu nu mai astept sa vina nota....ma bag sub masa si aflu eu maine! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

hai NOROC! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

later edit: anjel......deja ma doare unde soarele nu ajunge!!! Slava cerului ca sunt absolventa si am scapat de tot!!!! Hai ca acum bem de la tine si cand ma trezesc maine, dau eu un rand nou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

later, later edit: (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stai asa, nu ma imbat inca, ma duc acum cu TOATE cursurile si materialele adunate in atatia ani, la maculatura!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sau mai bine tot imi era pofta de un gratar.........

+Quote Post
roxanica10
post Jun 27 2007, 05:42 PM
Post #3826

Musafir

Bravo Angelu'. Mancate-ar mama. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Am stat toata ziua cu forumu' deschis ca sa vad ce ti se intampla. Las' ca-i nota buna. Eu am luat 8.01 parca.
Felicitari geoo!

+Quote Post
fortelady
post Jun 27 2007, 05:46 PM
Post #3827

Musafir

bravo geoo! si bravo angel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 27 2007, 06:03 PM
Post #3828

Musafir

Sa ne traiti, absolventelor! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Acu' nu mai pot scrie, tre' sa beau si eu ceva in cinstea voastra ca v-am asteptat cu noutatile ca o mama, nu alta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

La baut cu voi, sa nu va mai prind pe-aici pana maine dupa-amiaza, cand trebuie sa va anuntati mahmure aici, la apel.

+Quote Post
berbecutza
post Jun 27 2007, 06:18 PM
Post #3829

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

oly (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

care mai sunteti pe aici? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

nu-mi merge messu' (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) i'm pissed off (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jun 27 2007, 06:30 PM
Post #3830

Musafir

treci la smotocit berbecuto !!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 381 382 383 384 385 > » 
Closed TopicStart new topic
9 User(s) are reading this topic (9 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 08:49 PM