![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu...ce inventivitate au astia care fac enunturile...ma tot mir. Fetelor sper sa faceti alegeri inspirate. Poke, te asteptam diseara cu detalii.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
buburuza, stai linistita ca ei au avut si subiectele afisate pe internet cu mult timp dinainte..asta nici nu mai poate fi numit bac! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
fluturas, drum bun si sa ai parte de multa multa distractie!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
chiar si asa sweet, nu cred ca au avut o zi prea buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ce ma mira este ca nu preau au subiect de gramatica, pe vremea mea nu lipsea niciodata un subiect de sintaxa a unei fraze (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai Buburuza, dar cand ai terminat tu? Ca pe vremea mea se dadea decat literatura, adica in vara 1996. Eu nu-mi amintesc sa fi facut gramatica in liceu. Poate m-oi fi rablagit si nu mai tin bine minte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici eu nu am facut gramatica in liceu si asa imi placea mai mult ca si literatura acum depinde de profil eu am facut un liceu cu profil real
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
gramatica se dadea numai la clasele de uman. noi la clasele de real nu am facut gramatica
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da..asa o fi...eu am facut economicul si nici o urma de gramatica pe la noi.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe vremea mea, cand nu exista real si uman, se facea dintr-a noua numai literatura. Si la bac am avut de scris despre portretul taranului roman in literatura de la sfarsitul sec. XIX - inceputul sec. XX. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Mi-e obosit capul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Salutare fetele. Inteleg ca asteptam vesti de la Pokemon? Mi se limba plimba in gura numai cand citesc anuntul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Sa va povestesc. Mie ieri mi-a expirat contracul cu astia. Si cum eram cu grija, de dimineata cand am vazut ca nu pot intra in calculator decat daca sunt administrator, am cam bagat-o pe maneca. M-am gandit ca gata, m-au dat afara. Dar nu...Era IT-ul care mai punea niste restrictii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aaa, sa va zic cum vorbesc colegii mei la telefon in engleza: una de balta, chinuita si ilieasciana de te umfla rasul. De fapt, iliescu vorbea bine pe langa astia. Si Basescu la fel. Apropo, stiati ca in engleza exista cuvantul "obligatorian"? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
buna ziua!
heh...dupa cate vad deja sunteti in tema cu subiectele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nici nu ma asteptam la altceva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) acum sa revenim...partile 1 si 2 au fost relativ usurele,nu mi s a parut nimic dificil acolo. insa la partea a 3 a (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) poezie traditionalista...care trebuia comentata in 2-3 pagine,iar ea are doar 4 strofe (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am avut noroc ca totusi am invat cat de cat si sa mi traiasca imaginatia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ehh...de facut am facut eu cate ceva...a fost greu dar a trecut (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mai sunt 3 probe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) later edit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szi scriam in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 03:48 AM |
|