![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Poke zi si mie care era poezia aia 'traditionalista' si autorul ei, ca nu mai tin minte...ehe..a trecut ceva vreme de cand am terminat eu liceul.
Bine ca te-ai descurcat. Nu mai e mult si o sa scapi! Ma pregatesc s-o intind si eu. Weekend placut dragutelor! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
pai e fie in gradina ghetsemani de vasile voiculescu,fie aci sosi pe vremuri de pillat
maica mea zicea ca ea nici n a auzit de asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
De a 2 a nici eu n-am auzit. Si tu ce ti-ai ales?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
prima ...care are o tema religioasa si stiam subiectul am mai bagat si din mintea mea bolnava (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si am reusit sa ajung la 2 pagini jumate ca sa primesc si punctajul pentru redactare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
nimeni nu se astepta la asa ceva,mai ales ca poezia asta se regasea doar in doo variante (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) dar asta ne a fost norocul... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bravo, Pokemon. Scoate berea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
bere bere bere ...cautam prin frigider...si....am gasit
(IMG:http://www.wpg.ro/images/bottom_bere.jpg) eu sunt inca un pic cu inima in pioneze...si mai am de asteptat o saptamana si ceva (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo Poke si tine-o tot asa (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu am fost clasa de uman si la BAC am dat gramatica si am dat si istorie,dealtfel singurul an cu istoria obligatorie si cu sportul scos... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mai, Poke, cand am dau eu bacul aici la noi in cartier la Pedagogic, mi s-a parut ca trec prin iad. Acum cand ma gandesc, a fost una din cele mai frumoase experiente din viata mea. Crede-ma o sa fie bine si o sa iti amintesti cu melancolie de aceste momente.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
haide poke ca nu mai e mult.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu am ramas marcata pe ideea ca s-au dat subiectele inainte! si nu incercati, ca nu o sa trec peste! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) noi, restul, ca am stat cu emotia incertitudinii pana in ultima secunda, cand ni s-au dat subiectele in mana, ce sa mai zicem? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) dupa parerea mea, ar trebui sa ia toti 10 sau oricum note foarte mari..
mie mi-a placut "In gradina Ghetsimani", chiar mi-ar fi placut sa imi pice! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in schimb, ma saturasem de Eminescu de atatia ani si nu il mai invatasem! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) oricum, bafta, poke! sa ne vii cu 10! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 01:43 PM |
|