![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata fietili!
szi dupa ce treci de un examen intotdeauna pare mai usor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dar acus sunt cu morcovul in fund (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sweet da,ar trebui sa se note mai mari decat pana acum,dar oricum dupa ce faci 100 de variante e mai greu sa iti aduci aminte exact varianta aia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oricum ideea e ca daca le lucrezi,iti e mult mai usor,chiar si pe un text la prima vedere (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Sa va zic programul meu de azi? Ma duc la munca, apoi fug la croitoreasa, pe care mi-am ales-o la 35 km de oras:| Iar diseara am nunta....Aa, maine am iar nunta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar a ta e saptamana viitoare, nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, mai ai putin pana la marele eveniment! Sa dea Domnu' sa iasa asa cum vrei tu!
Poke, nu te lasa...hai ca mai e putin. Si eu imi amintesc cu placere de examenele din viata mea, vorba lui Szi. Acum, cand mai ma duc la vreunul, e ca o provocare pentru mine. Spor la treburi fetelor! Eu il astept pe al meu sa se trezeasca si vreau s-o intindem la cumparaturi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
sper sa imi amintesc si eu cu placere de ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu plec la cautat de sandale (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatzaaaaaaaaaaaaaaa
szi, casa de piatra! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, aveti cumva vreo recomandare in legatura cu o vacanta in Bulgaria? Vor ai mei parinti sa plece in luna iulie, adica in curand. Grupul vesel e format din 8 persoane. Ma tot uit pe net si vad ca preturile sunt cam aceleasi 50 eur/zi all inclusive. Sau macar sa-mi recomandati o agentie de turism serioasa. Eu cand in plec in vacana, imi fac rezervarile pe net, nu prea apelez la agentii de turism. Va multumesc anticipat!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
fantasy lucreaza la o agentie de turism. si e fata serioasa, nu ti-ar vinde gogosi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ia legatura cu ea.... nu cred ca am numarul ei de tel, dar se poate sa fie cineva care il are. am mailul ei daca te ajuta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
A mea e pe 21. Peste 3 saptamani. M-am intors de la croitoreasa. O sa iasa ceva de vis (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum sunt pe jumatate imbracata pentru nunta, ma epilez(cu lama, ca nu mai am timp de epilator, ma pieptan in acelasi timp si incerc sa ma si machiez. Mai greu e cu manichiura, ca am ramas fara acetona :|
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
neatza fetele!!!
Szi.......de ziua mea tu te mariti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .......sa fie intr-un ceas bun (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 01:43 PM |
|