IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 390 391 392 393 394 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Jun 30 2007, 08:11 AM
Post #3911

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

neata fietili!
szi dupa ce treci de un examen intotdeauna pare mai usor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dar acus sunt cu morcovul in fund (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sweet da,ar trebui sa se note mai mari decat pana acum,dar oricum dupa ce faci 100 de variante e mai greu sa iti aduci aminte exact varianta aia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oricum ideea e ca daca le lucrezi,iti e mult mai usor,chiar si pe un text la prima vedere (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 30 2007, 09:02 AM
Post #3912

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Sa va zic programul meu de azi? Ma duc la munca, apoi fug la croitoreasa, pe care mi-am ales-o la 35 km de oras:| Iar diseara am nunta....Aa, maine am iar nunta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 30 2007, 09:07 AM
Post #3913

Musafir

Iar a ta e saptamana viitoare, nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 30 2007, 10:41 AM
Post #3914

Musafir

Szi, mai ai putin pana la marele eveniment! Sa dea Domnu' sa iasa asa cum vrei tu!
Poke, nu te lasa...hai ca mai e putin. Si eu imi amintesc cu placere de examenele din viata mea, vorba lui Szi. Acum, cand mai ma duc la vreunul, e ca o provocare pentru mine.
Spor la treburi fetelor! Eu il astept pe al meu sa se trezeasca si vreau s-o intindem la cumparaturi.

+Quote Post
Philia
post Jun 30 2007, 10:43 AM
Post #3915

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

sper sa imi amintesc si eu cu placere de ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu plec la cautat de sandale (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jun 30 2007, 11:25 AM
Post #3916

Musafir

neatzaaaaaaaaaaaaaaa

szi, casa de piatra!

+Quote Post
roxanica10
post Jun 30 2007, 11:35 AM
Post #3917

Musafir

Fetelor, aveti cumva vreo recomandare in legatura cu o vacanta in Bulgaria? Vor ai mei parinti sa plece in luna iulie, adica in curand. Grupul vesel e format din 8 persoane. Ma tot uit pe net si vad ca preturile sunt cam aceleasi 50 eur/zi all inclusive. Sau macar sa-mi recomandati o agentie de turism serioasa. Eu cand in plec in vacana, imi fac rezervarile pe net, nu prea apelez la agentii de turism. Va multumesc anticipat!

+Quote Post
fortelady
post Jun 30 2007, 11:51 AM
Post #3918

Musafir

fantasy lucreaza la o agentie de turism. si e fata serioasa, nu ti-ar vinde gogosi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ia legatura cu ea.... nu cred ca am numarul ei de tel, dar se poate sa fie cineva care il are.
am mailul ei daca te ajuta.

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 30 2007, 05:10 PM
Post #3919

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

A mea e pe 21. Peste 3 saptamani. M-am intors de la croitoreasa. O sa iasa ceva de vis (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum sunt pe jumatate imbracata pentru nunta, ma epilez(cu lama, ca nu mai am timp de epilator, ma pieptan in acelasi timp si incerc sa ma si machiez. Mai greu e cu manichiura, ca am ramas fara acetona :|

+Quote Post
geoo
post Jul 1 2007, 07:06 AM
Post #3920

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

neatza fetele!!!

Szi.......de ziua mea tu te mariti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .......sa fie intr-un ceas bun (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 390 391 392 393 394 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 01:43 PM