![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata, eu-s obosita de-acuma, m-am sculat la 5. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Poke ce subiect aiurit ai mai avut! Mult noroc! Szi, Napoleon in varianta feminina te numesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua si duminica?! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Eu abia m-am trezit pe la ora 10. Tu n-ai somn Kalua sau ai avut ceva de rezolvat dis-de-dimineata?
Szi, esti a 3 a persoana de care aud ca are nunta pe 21: una, la care ma si duc de fapt, prietena si sefa mea, 2nd Nimphe (de pe forum) si 3rd tu. De-abia astept sa va vad pe toate mirese. Apropo de nunti, prietena mea care machiaza super, nu poate veni sa ma machieze in acea zi si ma interesam si eu de cat mai costa un machiaj pentru un invitat la o nunta, ca voiam sa ma rasfat un picut, nu ca n-as sti si eu sa ma machiez, dar....si cand am aflat de 150 ron, am zis sa stau in banca mea. 200 ron costa pentru mireasa....mi se pare prea mult. Eu m-am obisnuit sa ma faca prietena pe gratis si nici nu mi se pare just ca pentru 30-45 min machiaj sa dau 150 ron. De Abagiu nu mai spun...c-am auzit ca el cere 400 eur (sursa sigura, nu-i barfa)...si nici frumos nu prea te face pentru ca are prea multe aere. Eu azi am de lucru pentru la serviciu si apoi o sa merg cu al meu sa testam un restaurant, la care vreau sa-mi invit niste prieteni de ziua mea. De gatit, nu m-am hotarat inca ce-o sa fac. O duminica relaxanta! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am adus omul de la aeroport, acuma e plecat s-o duca pe maman-ul lui la gara.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatza fetele!
beau cafeaua aia arabeasca. zau ca e faina, o avea ceva hasis in ea? ca simt ca ma trezeste....ceea ce nu pot zice de cafelele obisnuite din comert |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow, roxanica, 400 euro? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ce iti face? iti da o alta fata? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o mica operatie estetica ceva, un mini peeling? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am mai auzit si din alte parti ca ar avea aere, la TV pare insa dragut..
eu m-am trezit azi la 12:30, nu mai imi merge alarma la telefon, ce o fi avand? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Ma simt ca si cum m-ar fi calcat trenul. Acum m-am trezit, m-am culcat la 6.
Am fost la o nunta de fite, nunta de primar. Nas Romica Tociu. Au fost focuri de artificii. Au cantat vreo 10 cantareti faimosi de muzica populara, printre ei Margineanu si Neta Soare. Azi iar ma duc la nunta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
buna ziua!
eu azi am fost la plaja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) zice lumea ca am innebunit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in timpul bacului eu stau sa ma prajesc... dar dupa patania de la romana zau de nu mi au trecut toate emotiile....mai citesc una alta,dar nu mai sunt asa stresata... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Raluca, avem o circa de subiecte deschise pe tema cremelor, chiar nu mai e necesar inca unul pe acelasi subiect.
http://www.elady.ro/forums/index.php?showforum=84 foloseste te rog functia de cautare. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
bafta poke, stai impacata si eu mai aveam putin pana in licenta si ma craceam pe senzlongurile de pe malul marii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si uite ca a fost cu noroc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si eu m-am tot dus la plaja zilele astea si tare am impresia ca si saptamana viitoare tot cu asta ma ocup....asta pana imi iau iar picioarele in carca spre Istanbul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 07:46 PM |
|