IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 391 392 393 394 395 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jul 1 2007, 08:36 AM
Post #3921

Musafir

Neata, eu-s obosita de-acuma, m-am sculat la 5. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 1 2007, 09:09 AM
Post #3922

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Poke ce subiect aiurit ai mai avut! Mult noroc!
Szi, Napoleon in varianta feminina te numesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua si duminica?!

+Quote Post
roxanica10
post Jul 1 2007, 10:10 AM
Post #3923

Musafir

Neata! Eu abia m-am trezit pe la ora 10. Tu n-ai somn Kalua sau ai avut ceva de rezolvat dis-de-dimineata?
Szi, esti a 3 a persoana de care aud ca are nunta pe 21: una, la care ma si duc de fapt, prietena si sefa mea, 2nd Nimphe (de pe forum) si 3rd tu. De-abia astept sa va vad pe toate mirese. Apropo de nunti, prietena mea care machiaza super, nu poate veni sa ma machieze in acea zi si ma interesam si eu de cat mai costa un machiaj pentru un invitat la o nunta, ca voiam sa ma rasfat un picut, nu ca n-as sti si eu sa ma machiez, dar....si cand am aflat de 150 ron, am zis sa stau in banca mea. 200 ron costa pentru mireasa....mi se pare prea mult. Eu m-am obisnuit sa ma faca prietena pe gratis si nici nu mi se pare just ca pentru 30-45 min machiaj sa dau 150 ron. De Abagiu nu mai spun...c-am auzit ca el cere 400 eur (sursa sigura, nu-i barfa)...si nici frumos nu prea te face pentru ca are prea multe aere.
Eu azi am de lucru pentru la serviciu si apoi o sa merg cu al meu sa testam un restaurant, la care vreau sa-mi invit niste prieteni de ziua mea. De gatit, nu m-am hotarat inca ce-o sa fac.
O duminica relaxanta!

+Quote Post
kalua
post Jul 1 2007, 10:27 AM
Post #3924

Musafir

Mi-am adus omul de la aeroport, acuma e plecat s-o duca pe maman-ul lui la gara.

+Quote Post
fortelady
post Jul 1 2007, 11:21 AM
Post #3925

Musafir

neatza fetele!
beau cafeaua aia arabeasca. zau ca e faina, o avea ceva hasis in ea? ca simt ca ma trezeste....ceea ce nu pot zice de cafelele obisnuite din comert

+Quote Post
Cindy
post Jul 1 2007, 12:28 PM
Post #3926

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

wow, roxanica, 400 euro? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ce iti face? iti da o alta fata? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o mica operatie estetica ceva, un mini peeling? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am mai auzit si din alte parti ca ar avea aere, la TV pare insa dragut..

eu m-am trezit azi la 12:30, nu mai imi merge alarma la telefon, ce o fi avand? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 1 2007, 01:47 PM
Post #3927

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Ma simt ca si cum m-ar fi calcat trenul. Acum m-am trezit, m-am culcat la 6.

Am fost la o nunta de fite, nunta de primar. Nas Romica Tociu. Au fost focuri de artificii. Au cantat vreo 10 cantareti faimosi de muzica populara, printre ei Margineanu si Neta Soare.

Azi iar ma duc la nunta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 1 2007, 06:06 PM
Post #3928

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

buna ziua!
eu azi am fost la plaja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
zice lumea ca am innebunit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in timpul bacului eu stau sa ma prajesc...
dar dupa patania de la romana zau de nu mi au trecut toate emotiile....mai citesc una alta,dar nu mai sunt asa stresata...

+Quote Post
Diana.
post Jul 1 2007, 06:59 PM
Post #3929

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Raluca, avem o circa de subiecte deschise pe tema cremelor, chiar nu mai e necesar inca unul pe acelasi subiect.
http://www.elady.ro/forums/index.php?showforum=84
foloseste te rog functia de cautare.

+Quote Post
geoo
post Jul 1 2007, 07:12 PM
Post #3930

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

bafta poke, stai impacata si eu mai aveam putin pana in licenta si ma craceam pe senzlongurile de pe malul marii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si uite ca a fost cu noroc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

si eu m-am tot dus la plaja zilele astea si tare am impresia ca si saptamana viitoare tot cu asta ma ocup....asta pana imi iau iar picioarele in carca spre Istanbul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 391 392 393 394 395 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 07:46 PM