![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
geoo...si daca am stat stresata cu romana si astia au extras al naibii subiectul asta.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) n am rezolvat nimic...
am invatat destul un an intreg...acus tre sa mai am si noroc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) in alta ordine de idei sunt foarte happy! o sa plec cu ai mei in ungaria la lacul ballaton,apoi austria la al meu frate,viena si mai apoi venetia (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si in august litoralul nostru (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) si parca pe asta il astept mai mult....datorita companiei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
oooooo, poke......eu in locul tau nu mai dormeam noptile de nerabdare
BV! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super itinerariu Poke!
Sweet si sa-ti spun sfarsitul: dupa ce a dat 400 eur pe un machiaj, mireasa respectiva s-a sters, pentru ca n-a fost multumita de rezultat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Forte, cum e cafeaua aia arabeasca? E diferita de cea normala? Eu una nu fac diferenta intre o cafea cu cofeina si una fara... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai e cafea arabica cu cardamon(cica).
ideea e ca e MULT mai tare decat ce beau eu de obicei (jacobs, elita, tchibo- marci comerciale adica) - si eu fac cafeaua foarte tare, si beau cam 3-4/zi. asta are un gust de zici ca bei cafea cu ace de brad (alta combinatie nu-mi vine in minte) si e FOARTE TARE. plus ca trebuie fiarta, nu oparita cum fac eu la cafeaua normala. se prepara strict dupa regulile turcesti. si e atat de amara incat nu o pot bea fara zahar (eu care beau cafeaua fara zahar de obicei). |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...suna interesant, poate o sa incerc si eu o data ca parca zicea Kalua ca avem voie la Monti. La mine cafeaua nu are nici un efect, adica dorm fara probleme cand beau. De vreo 2 ani o beau fara zahar si mi se pare mult mai buna la gust. De cand cu Monti, imi fac din aia fara cofeina, oparita, dar nu f des. In ultima vreme imi place sa experimentez ceaiuri cu diverse arome.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
e un magazin arabesc aproape de piata matache. cum urci pe Berzei - de la Piata Matatache spre Stirbei Voda. E pe partea opusa pietei. eu de acolo am luat.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi de pont; daca ajung prin zona imi iau si eu sa vad cum e (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
are tot felul de minuni pe acolo- naut, linte, fasole, halva, pasta de susan..
carnea e iar foarte buna - eu am luat de oaie, si restul arata bine. aaa si are si narghilele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
szi, pai sa ne povestesti mai pe larg ce-ai trait pe la nuntile astea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai, si mie ce-mi place prin magazine alimentare mai exotice, si prin strainataturi cand sunt petrec mult timp pe-acolo si cumpar tot ce mi se pare interesant sau n-am mancat in viata mea. Scumpul meu e din acelasi aluat. Si uite-asa posed si eu cafea cu cardamon, cafea turceasca pentru ibric, pe langa cea boabe pe care o folosim zilnic. De cafeaua la filtru, numai oparita..., eu decat sa beau de-aia, mai bine lipsa. Pe langa ca raman toate substantele binefacatoare ale cafelei in filtru (poate de-aia nici nu se face asa simtita), mi se pare bleah si la gust, indiferent de cat de tare sau nu tare e facuta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici mie nu imi place la flitru. eu o fac la ibric dimineata, dar pe aia comerciala o oparesc. la servici mai bem la filtru, ca se face mai repede...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 07:46 PM |
|