![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am declarat azi razbel turcilor. M-am saturat de prostiile lor si le-am scris un e-mail dur in care le-am si spus sa beleasca ochisorii proprii prima data, sa-si puna cerebelul la lucru, sa scrie e-mailuri cu sens astfel incat sa nu puna la lucru nu stiu cati oameni pentru nimic de fapt. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Ma duc sa fac salata de cartofi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu tocmai am vazut Grey's Anatomy. Of ce frumos e serialul asta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu-mi place deloc, tare mi se pare plicticos. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am la serviciu mai ales un coleg care nu scapa un episod din Grey's Anatomy si-l tot tachinez pe tema asta. Si el pe mine cu serialele mele si tot asa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca doar ne-avem dragi.
Sefu' a zis azi ca fosta lui prietena (a avut si asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) era o durdulie, "avea forme feminine". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci un corp de model n-aduce fericirea, cum cred multe. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Constat ca in fiecare zi mi-e din ce in ce mai greu sa ma trezesc. Am nevoie de concediu ca de aer.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
szi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Mergeti undeva in luna de miere? La noi ploua si-i friiiig. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Si peste noapte am primit vreo 30 de e-mailuri, toate cu ceva de facut. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aici e frumos dar s-a anuntat ca vine furtuna....
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PE mine m-a prins o ditamai ploaia aseara la bere, pe o terasa. A venit asa pe nepregatite ca nu am mai avut timp sa fugim si am stat ca si curcile incolaciti sub umbrelutele alea pana a trecut, dar tot m-a plouat pe la picioare. Si eram imbracata all white (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
buna ziua fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu constat ca e cam obositor cu examen in fiecare zi...dar mai e unu si scap (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
cine merge cu mine la o tigara? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 05:22 PM |
|