![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
am nectar de porto. iti place? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Porto? a zis cineva PORTO? de unde ai stiut ca imi place vinul de Porto? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) portocale bre
n-am zis nimic de vin, ca n-am de-ala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am facut azi un bufet italienesc buuuuun tare. Dar sunt cam (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de la Prosecco, hic!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
dupa hicul tau cred ca prosecco ala e bun tare.
mai, mie IMI E SETEEEE si nu pot sa beau decat cel mult o bere fara alcool (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da-i batai forte, buna si aia in lipsa de altceva.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt un pic amtetita de la atatea modificari de buget. Am o mica pauza si-am intrat sa va salut. Am avut si noi azi o receptie cu invitati din afara (s-a organizat un seminar in Ro pentru socializarea oamenilor din firma mama; au venit si americani si brazilieni, de prin toate colturile lumii), dar n-am participat din cauza de 'lipsa de timp'. M-am dus la sfarsit sa vad ce-a mancat lumea si erau decat niste ramasite pe tavi. Cred ca le-o fi fost foame (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Cam atat de pe frontul de est, mai am de terminat tampitul ala de cashflow, de care nu m-am mai ocupat. Desi ar trebui predat astazi, e aproape imposibil sa-l ducem la bun sfarsit la termen, chit ca dormim pe aici. Apropo, aseara am plecat la 10 p.m. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimeni la o bere rece?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Forte, eu sunt la o bere rece acum.
Am niste draci cat carul. E posibil, mai, prietenii tai din copilarie, prieteni de-o viata sa nu iti vina la nunta? Ti-au jurat ca "la nunta ta/ vom petrece si vom bea.." ei, bine, acum toti au alte planuri :| Si stiau de juma de an ca am nunta. Sunt tare dezamagita (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kalua, in luna de miere nu stiu daca plecam. Vedem dupa nunta... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 11:50 PM |
|