IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 398 399 400 401 402 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post Jul 5 2007, 10:04 AM
Post #3991

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neatza !!
asta e szi.
sincer, eu nu inteleg tot tam tamul cu nuntile - mi s-ar parea arhisuficient cei 2 care se casatoresc+ eventual parintii/fratii si cam atat. fara toata nebunia cu petreceri, restaurante, nasi, rochii, coronite, floricele, lumanari samd.
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Jul 5 2007, 10:33 AM
Post #3992

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

neata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

eu v-am spus ca nu voi mireasa, da? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si totusi.... nu poti sti cand ma pocneste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2007, 10:34 AM
Post #3993

Musafir

forte, eu zic ca fiecare isi inchipuie nunta intr-un anumit fel, unii cat mai simplu si fara bataie de cap, altii vor una cu sulite si trambite, coronita, porumbei albi si tot tacamul.
Ia chiar sa facem un topic pe tema asta.

si...neata, c-am uitam sa spun. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 5 2007, 11:05 AM
Post #3994

Membru de Onoare

Member No.: 265

'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Imi pare rau Szi...asa se intampla cand fiecare isi vede de viata lui iar intalnirile cu "prietenii" nu mai sunt ce au fost odata.

+Quote Post
berbecutza
post Jul 5 2007, 11:07 AM
Post #3995

perpecenia sa

chiar daca nu mai sunt ce au fost odata, mi se pare foarte urat sa-ti spuna ca au alte planuri &co. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 5 2007, 11:25 AM
Post #3996

Membru de Onoare

Member No.: 265

Pai si este....Asta ziceam ca de fapt nu prea mai sunt prieteni, sunt doar amintirea a ceea ce a fost odata si asta e rezultatul.Sau poate ca judec prea aspru...eh.

+Quote Post
berbecutza
post Jul 5 2007, 11:51 AM
Post #3997

perpecenia sa

prietenii sunt prieteni (sunt un geniu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) nu ar trebui sa conteze trecerea timpului in privinta asta. iti dai seama cireaso (daca citesti) ce-ti fac daca nu vii la nunta mea? (care probabil va fi cand voi avea o varsta inaintata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

+Quote Post
roxanica10
post Jul 5 2007, 12:37 PM
Post #3998

Musafir

Szi, si eu mi-am dat seama de calitatea unor prieteni, tocmai la nunta. Aveam un amic din C-ta, cu care ma intelegeam super, ii spuneam 'frate' (a intrat el la un moment dat pe forum, dar l-am rugat sa nu ne deranjeze si s-a conformat), care pana-n ultima clipa mi-a spus ca vine...si n-a aparut. Ii apreciez totusi pe cei care-ti dau raspunsul negativ, decat sa te lase sa le pui tacam la masa si sa nu vina.
N-are sens sa fii dezamagita..trebuie sa-i iei asa cum sunt pe unii. Pe mine m-au prevenit prietenele ca voi avea surprize 'placute' la nunta si-am avut grija sa nu ma consum prea tare.

+Quote Post
kary_pink
post Jul 5 2007, 01:04 PM
Post #3999

Musafir

O zi frumoasa ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Apropo de prieteni si nunti,s-a intamplat ca nici eu sa nu pot fi prezenta la nunta uneia dintre cele mai bune prietene si am anuntat-o doar cu trei saptamani inaintea nuntii...mi-a parut foarte rau mai ales ca m-ar fi vrut si domnisoara de onoare dar sunt situatii in viata cand se intampla si asa ceva fara sa anuleze o prietenie solida... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 5 2007, 08:21 PM
Post #4000

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna seara. Am dat comanda de tort!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macar am scapt de grija asta. Am o sefa nebuna, i-am zis la 5 jumate ca trebuie sa merg sa dau comanda, adica dupa terminarea programului si ea nimic...ca vrea sa facem nu stiu ce raport! Pana la urma mi-a zis sa plec la 6 jumae, dupa ce am asteptat-o o ora sa facem raportul, ca ea are alta treaba (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 398 399 400 401 402 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th August 2025 - 11:43 PM