![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neatza !!
asta e szi. sincer, eu nu inteleg tot tam tamul cu nuntile - mi s-ar parea arhisuficient cei 2 care se casatoresc+ eventual parintii/fratii si cam atat. fara toata nebunia cu petreceri, restaurante, nasi, rochii, coronite, floricele, lumanari samd. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
eu v-am spus ca nu voi mireasa, da? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si totusi.... nu poti sti cand ma pocneste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte, eu zic ca fiecare isi inchipuie nunta intr-un anumit fel, unii cat mai simplu si fara bataie de cap, altii vor una cu sulite si trambite, coronita, porumbei albi si tot tacamul.
Ia chiar sa facem un topic pe tema asta. si...neata, c-am uitam sa spun. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Imi pare rau Szi...asa se intampla cand fiecare isi vede de viata lui iar intalnirile cu "prietenii" nu mai sunt ce au fost odata. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
chiar daca nu mai sunt ce au fost odata, mi se pare foarte urat sa-ti spuna ca au alte planuri &co. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pai si este....Asta ziceam ca de fapt nu prea mai sunt prieteni, sunt doar amintirea a ceea ce a fost odata si asta e rezultatul.Sau poate ca judec prea aspru...eh.
|
|
|
![]()
|
|
prietenii sunt prieteni (sunt un geniu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) nu ar trebui sa conteze trecerea timpului in privinta asta. iti dai seama cireaso (daca citesti) ce-ti fac daca nu vii la nunta mea? (care probabil va fi cand voi avea o varsta inaintata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, si eu mi-am dat seama de calitatea unor prieteni, tocmai la nunta. Aveam un amic din C-ta, cu care ma intelegeam super, ii spuneam 'frate' (a intrat el la un moment dat pe forum, dar l-am rugat sa nu ne deranjeze si s-a conformat), care pana-n ultima clipa mi-a spus ca vine...si n-a aparut. Ii apreciez totusi pe cei care-ti dau raspunsul negativ, decat sa te lase sa le pui tacam la masa si sa nu vina.
N-are sens sa fii dezamagita..trebuie sa-i iei asa cum sunt pe unii. Pe mine m-au prevenit prietenele ca voi avea surprize 'placute' la nunta si-am avut grija sa nu ma consum prea tare. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
O zi frumoasa ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Apropo de prieteni si nunti,s-a intamplat ca nici eu sa nu pot fi prezenta la nunta uneia dintre cele mai bune prietene si am anuntat-o doar cu trei saptamani inaintea nuntii...mi-a parut foarte rau mai ales ca m-ar fi vrut si domnisoara de onoare dar sunt situatii in viata cand se intampla si asa ceva fara sa anuleze o prietenie solida... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara. Am dat comanda de tort!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macar am scapt de grija asta. Am o sefa nebuna, i-am zis la 5 jumate ca trebuie sa merg sa dau comanda, adica dupa terminarea programului si ea nimic...ca vrea sa facem nu stiu ce raport! Pana la urma mi-a zis sa plec la 6 jumae, dupa ce am asteptat-o o ora sa facem raportul, ca ea are alta treaba (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 11:43 PM |
|