![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
??? Este extrem de bagaretz si curios, si mi-e ca cine stie ce ii raspund, de ex ca mi-a venit... :trozneala:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Mai bine ii zici ca mergi la un control la medic...sau poate la dentist :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:pupaceala: Cata, perfect, dar nu la dentist, ca ma ia la al lui si ma intorc la birou.
Ii zic de ginecolog. :hohote: ca am probleme cu capul, daca ma intreaba. Vai, rusine sa imi fie, dupa ce ca maine am zi scurta pana la 12, nici azi nu am stare. bad bad girl. :frustraree: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
zii ca in satul alor tai a fost depistata "gripa aviara' si trebuie sa mergi sa declari pasarile ce trebuiesc omorite :morideris: :morideris: :morideris:
|
|
|
![]()
|
|
;D deci Mistaco, e ora 4 si nu m-am putut dezlipi de birou. las aviara pe alta data.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am tulit-o la somn.Noapte buna dianuta,fanel.Kiss u babes :-* :valea:
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ce mai zicem? eu nu mai zic nimic..... credeam ca vine primavara si cand colo a nins una de mi-a trecut tot elanul .... si maine ploua una mare si-apoi iar ninge .... ne punem patinele ajungem pana la usa si stanga imprejur ca a disparut patinoarul sub ploaie ....
v-am zis ca nu zic nimic da? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neatza maiii!! ce liniste si pace pe aici.. ??? nu pot sa cred...ce se intampla cu voi??
:-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
A dat Mistaco cu aviara in noi. Si mergem la arderi. ;D
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
sii ce ardem....?? :fluierat:
:-* :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 03:56 PM |
|