![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oau Poke ce nota mare! Bravo! Ma bucur pentru tine! O sa intri la jurnalism fara probleme. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Inca o dovada ca pe elady sunt numai fete 'cu cap' (las' ca intelegeti voi ce-am vrut sa spun). Szi, daca mi-ar interzice pagina la serviciu...as gasi eu o modalitate sa fentez. L-as pune pe al meu sa-mi faca un proxy ceva. Sunt chiar nesimtiti. Atata timp cat iti faci treaba, nu inteleg de ce n-ai voie sa mai te relaxezi si tu cateva minute. Doar nu suntem masini sa muncim non-stop. Fetelor, vin si eu la bere. Barbata-miu se joaca cu un amic la consola niste jocuri tare dragute. Acum dau din maini, daca i-ati vedea, v-ati strica de ras. Aseara al meu a transpirat destul de tare la box....eu ma bucur ca macar asa face un pic de sport, nu mai sta cu fundu pe scaun. Am jucat si eu ieri tenis si zici ca jucam in realitate. Imi place ce inventeaza japonezii astia. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
roxi saru mana...
cat despre bere vad ca szi nu ma prea baga in seama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oricum trebuia sa beau suc pentru ca iau antibiotice (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) numai desteptii fac rosu in gat vara sa stiti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da...sunt de acord cu tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) am fost si eu racita acum 2 saptamani bine, dar m-am tratat cu tantum lemon. Tu ai trecut pe antibiotic? Eu nu prea iau antibiotic decat in cazuri extreme. Multa sanatate!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
pokeee, felicitari! Iaca ai trecut cu brio si peste asta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
saru mana...sper sa imi treaca mai repede...
m am tot tratat cu diverse dar nu trecea decat 2-3 zile si apoi revenea. asa ca am trecut pe antibiotice cateva zile ca altfel vad ca nu e cale (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kalua multumesc! doamne ajuta...acum ii inteleg si eu pe cei care spuneau ca nu e mare lucru... dar dupa ce scapam,in special cu bine,cam toti avem tendinta sa zicem ca a fost usor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ars....forte sa mi fie rusine...acum vazui mesajul tau... turnem bere si la bucuresti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mai departe la jurnalism la spiru haret... |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Poke (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Frumoasa nota,sa fii mandra!!!
Weekend frumos ladies (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
felicitari poke tin minte si eu cand l am luat ce fericita eram si de fiecare data cand aud ca cineva l a luat ma bucur c asa retraiesc si eu vremurile alea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Bravo, Poke, ai facut-o si p-asta ! Mai ai un piculetz de hop si cu admiterea si gata...esti ca si licentiata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Io saptamana asta n-am avut noroc, din cauza unei pr*oaste de la tribunal care a gresit denumirea strazii unde locuiesc in adresa catre Autoritatea Tutelara si din cauza asta nu s-a mai putut face raportul de ancheta sociala, deci termenul de saptamana viitoare e pierdut, se va amana pentru la toamna , dupa vacanta magistratilor . Oooof, de s-ar termina ODATA ! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare, gagici!
Mai poke, esti desteapta, mai!!!! Felicitari!!! Maine, poimaine, te vad mare redactor mare, sau comentator politic cu talkshow la BBC, CNN sau EURONEWS...Doamne ajuta!!! Fii convinsa, cu atatea gagici care-ti tin pumnii pe forumul asta, te umpli de energii pozitive! O sa iei examenul de adm la fac cu 10+, parol! hai bacardi ca impartim si cu tine. doftora de suflete si oki e pe plaja acum, pun pariu ca e la vanatore cu aparatul de pozat dupa ea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si o sa avem alte cafelute dimineata Ei pe dracu! N-ai ce poza pe plaja! Am incercat sa-mi clatesc privirea, dar n-avusei cu ce! Numa' burti XXL, si la masculi, si la gagici, obezi peste obezi, iar aia mai "fragezi" sunt ori cocosati, ori slabanogi, prea slabanogi pt irisii mei sensibili. Nimic semnificativ! Ce mai, trebe sa emigrez in tari straine, poate plajele lor or fi mai populate cu exemplare de colectie....asa, un Geoge Cloney(cu reclama la Martini cu tot) pe Insula Capri, sau unde-o vrea destinul.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
BV poke......fata deshteapta ce esti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu nu vreau bere, un suc ceva natural accept (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 03:37 AM |
|