![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici mie nu mi-e somn, c-am dormit la pranz. Nu ne-a plecat nici musafirul si am si varza la cuptor.
In timpul saptamanii, pic si eu franta cand ajung acasa. Off, e problema serioasa cu insomniile astea la voi Forte si Di. Asta se datoreaza numai stresului sedimentat in timp. Inteleg sa n-aiba somn persoanele mai in varsta, dar voi?! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
pai eu am somn, numai ca mi-am bulibasit programul, mama ei de viata; insa spre deosebire de forte, eu sint o fericita... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
haida bre, ca nu-s pe moarte. daca am 4-5 ore de somn fara pauza pot functiona la parametri buni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ai bre, io nu am zis asa ceva... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
acestea fiind spuse, ma duc sa incerc sa dorm. dcaca pe la 3-4 nu stiti cine trolleaza pe aici, eu sunt aia
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu la 4 5 ore somn as fi zombie mie imi trebuie 12 ore sa functionez la cote maxime (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pokemon, am plecat in vizite pe la nasi, deh, treburi cu nunta. Si maine am o zi plina: ziua imi vin muncitorii, seara fug la Filiasi la croitoreasa iar dupa aia la nasi, ca e ziua lui. Iar luni imi naste nasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Szi, nu te invidiez, io urasc calatoriile, da, atui auzit bine.
ma duc sa imi pun a beautiful mind sa il revad sau modigliani ca inca nu l-am vizionat, am luat devedeurile... ma ustura ochii si ma doare schinarica.... divi, beib, si eu tot asa sint, dar in ultima vreme mi s-a dus pe apa simbetei ritmul si-s cam zombie... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
fetelor va multumesc!
szi glumeam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) in alta ordine de idei am vrut sa ma duc la plaja si n am cu cine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mama ei de treaba... vroiam sa ma fac si eu frumoasa ca se pare ca saptamana asta ajung la bucuresti (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Am intrat sa beau cafeaua cu voi, pe urma ma apuc de smotru.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 01:13 PM |
|