![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
poke, felicitari! dar de ce vrei sa dai la Spiru? mi-ai adus aminte de vremurile de anul trecut, cand eram si eu cu bacul si admiterea...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si eu sunt cu nesomnul, dar mie imi place asa..prefer sa am alte activitati decat sa dorm..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viata e prea scurta ca sa dormim 12 ore, adica jumatate din ea.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Bravo, poke! Felicitari!
Chiar asa, de ce nu incerci si la stat? Se face mai multa carte decat la particulara. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cu asa medie la bac...ai toate sansele sa reusesti. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatzaaaaaaaa
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
neatza !
Imi beau si eu cafeluta cu voi, intre timp fac tururi si la bucatarie, coc niste vinete pe aragaz |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu tre sa ma apuc de copt ardei. ar trebui sa cobor sa iau un pepene.... si apa si bere
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Forte, da si mie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si un pic din energia aia si bere.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szi, hai incoace (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
te las la o sedinta cu floricelele mele in balcon si sa vezi ce chef iti revine... mi-au inflorit florile de piatra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/08-07-07_1152.jpg) (IMG:http://i6.photobucket.com/albums/y236/fortelady/Floricele/08-07-07_1151.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce frumoase sunt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce frumoase sunt forte (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 01:16 PM |
|