![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
unde ai poze, sa mi dau si eu cu parerea? ca doar deh.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szi daca tu crezi ca-ti sta bine cu el pe spate de ce sa nu-l lasi? Mai toate miresele isi prind parul in diverse cocuri...habar n-am de ce...Trebuie sa ti-l aranjezi asa cum iti sta tie cel mai bine si tu esti cel mai bun critic. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata!
tot la particulara am ramas. la stat la jurnalism nu incerc,pentru ca se da examenul tocmai la inceputul lunii septembrie si pana atunci eu deja o sa platesc toate cele,inclusiv caminul si o parte din taxa anuala la spiru... si sa risc sa raman doar la stat...mi e cam frica sa nu ma terzesc neintrata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) imi trecuse prin gand la anu sa ma inscriu la psihologie la stat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar mai vedem.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
se pare ca azi n-am chef de balamuc. mi-e somn de-mi vine sa ma duc in fostul meu birou sa-mi fac sezlong din doo, 3 scaune (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Buna dimineata
Si mie imi e cam somn desi m-am trezit tarziu da o sa beau o cafea si o sa-mi treaca. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hello
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...si mie mi-e somn, nu stiu de ce, si-mi vine sa eutanasiez tot ce-i natzie masculina pe pamantul asta! Vreau in concediuuuu!!!! Sau vreau alta companie, mai degraba, pe astia nu-i mai suport, cat de maleabila asa fi! Ii urasc cu prostia lor cu tot! Help!
Vreau firma nemteasca, gandire nemteasca, action nemtesc! Astia sunt gandire a la Gigi Becali, doar ca Gigi are un atu: n-o fi el destept, dar are consilieri destepti, care stiu sa faca bani din pamant, din iarba verde! Astia ai mei au ramas la STAT! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu astept sa mai treaca doua ore sa dau navala-n niste prajituri si torturi. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) E ziua unei colege si si-a dorit bufet numai cu dulciuri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) neconforme?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 01:15 PM |
|