![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tiramisu de-ala bun de tot, cel mai bun pe care l-am mancat vreodata, in rest nu stiu ce-a mai facut lumea.
Dar si numai pentru tiramisu-ul lui Rosie merita sa...nu stiu ce sa faci. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
...si mie mi-e somn, nu stiu de ce, si-mi vine sa eutanasiez tot ce-i natzie masculina pe pamantul asta! Vreau in concediuuuu!!!! Sau vreau alta companie, mai degraba, pe astia nu-i mai suport, cat de maleabila asa fi! Ii urasc cu prostia lor cu tot! Help! Vreau firma nemteasca, gandire nemteasca, action nemtesc! Astia sunt gandire a la Gigi Becali, doar ca Gigi are un atu: n-o fi el destept, dar are consilieri destepti, care stiu sa faca bani din pamant, din iarba verde! Astia ai mei au ramas la STAT! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu am lucrat 2 ani si ceva la o firma nemteasca in lohn in Romania , never ever nu mai vreau la firma nemteasca sau franceza. Poate la voi sa fie altfel. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragelor, tocmai am venit de la masa si m-am gandit sa va salut pana nu ma apuc din nou de treaba.
Kalua, sa mananci si pentru noi. Si eu sunt innebunita dupa tiramisu, sau mai bine spus...eram. Cel mai bun mi s-a parut unul mancat la Paris. Doftoreaso, da-i incolo pe unii si nu te mai stresa...ca faci riduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara. Va salut in fuga. Mi-a nascut nasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma duc la spital, sper sa o pot vedea.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa-i traiasca!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
sa fie in ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Il astept pe al meu sa plecam impreuna la spital. Cica se simte foarte rau, a facut cezariana ca avea bazinul prea ingust pentru o nastere normala. Si acum plange de mama focului (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
offf. asta e. bine ca e intreaga... eu oricum cred ca cezariana e mai putin traumatizanta decat o nastere normala mai ales cand ai o conformatie speciala....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Sz, copilul e bine? ea de refacut se reface, ce sa ii faci.. bine ca au gasit solutii. du-i un buchet maaaare de flori si bucurati-va; nu mai au loc lacrimile. doar alea de fericire.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-i traiasca!
Poate a dat femeia in depresie de-aia dupa nastere, cu hormonii nu te pui dac-o iau razna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 01:16 PM |
|