IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 411 412 413 414 415 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jul 9 2007, 01:02 PM
Post #4121

Musafir

Daaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tiramisu de-ala bun de tot, cel mai bun pe care l-am mancat vreodata, in rest nu stiu ce-a mai facut lumea.
Dar si numai pentru tiramisu-ul lui Rosie merita sa...nu stiu ce sa faci. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 9 2007, 01:07 PM
Post #4122

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

QUOTE(dr_wise @ Jul 9 2007, 05:14 AM) *
...si mie mi-e somn, nu stiu de ce, si-mi vine sa eutanasiez tot ce-i natzie masculina pe pamantul asta! Vreau in concediuuuu!!!! Sau vreau alta companie, mai degraba, pe astia nu-i mai suport, cat de maleabila asa fi! Ii urasc cu prostia lor cu tot! Help!
Vreau firma nemteasca, gandire nemteasca, action nemtesc! Astia sunt gandire a la Gigi Becali, doar ca Gigi are un atu: n-o fi el destept, dar are consilieri destepti, care stiu sa faca bani din pamant, din iarba verde! Astia ai mei au ramas la STAT! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Eu am lucrat 2 ani si ceva la o firma nemteasca in lohn in Romania , never ever nu mai vreau la firma nemteasca sau franceza. Poate la voi sa fie altfel.

+Quote Post
roxanica10
post Jul 9 2007, 01:56 PM
Post #4123

Musafir

Dragelor, tocmai am venit de la masa si m-am gandit sa va salut pana nu ma apuc din nou de treaba.
Kalua, sa mananci si pentru noi. Si eu sunt innebunita dupa tiramisu, sau mai bine spus...eram. Cel mai bun mi s-a parut unul mancat la Paris.
Doftoreaso, da-i incolo pe unii si nu te mai stresa...ca faci riduri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 9 2007, 05:38 PM
Post #4124

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna seara. Va salut in fuga. Mi-a nascut nasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma duc la spital, sper sa o pot vedea.

+Quote Post
fortelady
post Jul 9 2007, 06:04 PM
Post #4125

Musafir

sa-i traiasca!

+Quote Post
Meg
post Jul 9 2007, 06:26 PM
Post #4126

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

sa fie in ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 9 2007, 06:28 PM
Post #4127

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Il astept pe al meu sa plecam impreuna la spital. Cica se simte foarte rau, a facut cezariana ca avea bazinul prea ingust pentru o nastere normala. Si acum plange de mama focului (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 9 2007, 06:30 PM
Post #4128

Musafir

offf. asta e. bine ca e intreaga... eu oricum cred ca cezariana e mai putin traumatizanta decat o nastere normala mai ales cand ai o conformatie speciala....

+Quote Post
Meg
post Jul 9 2007, 06:34 PM
Post #4129

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Sz, copilul e bine? ea de refacut se reface, ce sa ii faci.. bine ca au gasit solutii. du-i un buchet maaaare de flori si bucurati-va; nu mai au loc lacrimile. doar alea de fericire.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 9 2007, 06:46 PM
Post #4130

Musafir

Sa-i traiasca!
Poate a dat femeia in depresie de-aia dupa nastere, cu hormonii nu te pui dac-o iau razna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 411 412 413 414 415 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 01:16 PM