![]() ![]() |
Jul 9 2007, 06:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Copilul e bine, Slava Domnului. E fetita! Mamica insa a fost mereu mai sensibila la durere, asa ca nu ma mir ca e asa acum.
|
|
|
|
| kalua |
Jul 9 2007, 07:00 PM
|
|
Musafir |
Daca-i numai de la durere e bine.
Pai ce se facea daca trecea prin chinurile nasterii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cum o cheama pe aia mica? |
|
|
|
Jul 9 2007, 08:51 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
pokemon, si eu am dat anul trecut tot in toamna cu admitere, dar mi-am depus si dosarul in vara la 2 facultati, ca sa fiu sigura ca intru undeva..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar eu imi doream la una dintre cele din toamna, unde am si intrat de altfel..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu stiu, eu am o impresie cam proasta in general despre facultatile particulare si mai ales de Spiru..dar e doar parerea mea, nu trebuie sa te lasi influentata.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
si eu ma gandeam sa imi depun dosarul in vara asta la psihologie, sa fac in paralel si a doua facultate, chiar mi-ar placea domeniul asta si cred ca as fi si foarte buna, dar faza e ca in Romania, din pacate, nu prea ai cine stie ce oportunitati cu domeniul asta..si pe de alta parte, daca nu fac a doua facultate, as vrea sa lucrez, nu vreau sa ies din facultate fara experienta..(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) what to do, what to do? |
|
|
|
Jul 9 2007, 09:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Haideti, ca am avut un soc de toata frumusetea. Ajungen noi frumusel la spital, intram in salon, si stateam de vorba cu nasa-mea, care plangea de dureri, cand aud in coltul in care era Marius un "poc" sonor. Ma uit si il vad prabusindu-se si dand cu capul de fereastra si de un dulap in cadere. Am alergat toti la el, ne-am chinuit sa ii desclestam gura, ne-a facut rani serioase la treaba asta, l-am stropit cu apa, intr-un final si-a revenit. Speriase toata maternitatea veisera doctorii, pacientii, ca la nebuni. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nu mai pot, ma lasa inima incet incet...
|
|
|
|
| kalua |
Jul 9 2007, 09:21 PM
|
|
Musafir |
Marius fiind proaspatul tatic?
L-o fi slabit cezariana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 9 2007, 09:22 PM
|
|
|
Marius fiind viitorul meu sot :|
|
|
|
|
| kalua |
Jul 9 2007, 09:24 PM
|
|
Musafir |
Ceeee? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Hai ca m-ai lasat cu gura cascata.
Si-a spus dela cecrede el ca l-a apucat "moleseala"? |
|
|
|
Jul 9 2007, 09:26 PM
|
|
|
Pur si simplu a cazut secerat. Eu zic ca e oboseala si stresul din ultimele saptamani. Cand eu va ziceam ca am probleme, nu glumeam (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jul 9 2007, 09:31 PM
|
|
Musafir |
Pai fa pe infirmiera si cu el si cu tine, nu cumva sa se repete povestea cu unul dintre voi prin fata altarului, Doamne fereste!
|
|
|
|
Jul 9 2007, 09:36 PM
|
|
|
I-am dat sa manance, l-am bagat in pat, cu ordin strict de somn.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd November 2025 - 05:40 PM |
|
|