![]() ![]()  | 

| dr_wise | 

Jul 10 2007, 06:38 PM

| 

| 

Musafir  | 

Uauuuuuuuuuuu, kalua! Ce sef sexy ai! VREAU si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Din pct meu de vedere, Stefan ar fi castigat detasat - da' detasat fratilor, nu glumaaaaa!!!! - daca iesea din tort, printre ciresele alea afrodisiace!!!! Nu mai spun ca daca i-as fi cules ciresele din par, avea 100 pcte pt concursul urmator din start si ar fi plecat din pole position lejer! Transmite-i salutari de la M.Neagra! Si admiratia mea pt tot ce are, inclusiv talent la prajituri! As pune 5kg pe mine testandu-i dulciurile! Hai c-o tai la shopping cu my husband, pana n-o iau serios pe aratura si-i fac o declaratie de dragoste lui Stefan! A presto!  | 

| 

| 
	|

Jul 10 2007, 06:53 PM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265  | 

Dr_wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  bafta la cumparaturi. 

De la o vreme mi-au aparut o gramada de vinisoare (capilare se numesc parca?) in special pe picioare. La ce soi de doctor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuie sa merg pentru un control ca eu cu astea sunt total pe langa? Oare o avea ce sa le faca?  | 

| 

| 
	|

Jul 10 2007, 06:58 PM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146  | 

Buna seara. Lasati torturile, voi vedeti cum stau blugii pe Boss?  (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)   Si apropo de bosi, capcaunul mi-a semnat cererea de concediu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Am scapat

| 

| 

| 
	|
| kalua | 

Jul 10 2007, 07:10 PM

| 

| 

Musafir  | 

Poti sa te mariti in liniste.  (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  Da' ti-ai invitat sefa si sefu' la nunta? 

Blugii stau pe Boss cum stau pentru ca se duce la sala de cel putin 4 ori pe saptamana si cel putin o data la inot. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)  | 

| 

| 
	|

Jul 10 2007, 07:18 PM

| 
	|
| 

Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868  | 

kalua, seful tau e prea..."perfect"  (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , pana si torturile ii ies excelente, OMG !

| 

| 

| 
	|
| kalua | 

Jul 10 2007, 08:06 PM

| 

| 

Musafir  | 

Eu sunt tare mandra de toti trei, cati alti barbati si-ar fi pus mintea cu noi si-ar fi trecut la niste aparate cu care n-au nici in clin, nici in maneca?

| 

| 

| 
	|

Jul 10 2007, 08:27 PM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180  | 

moaaa...ce sef ai, kalua! vreau si eu Stefan de`asta ca sef! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)   

kalua, in ce domeniu lucrezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  | 

| 

| 
	|
| dr_wise | 

Jul 10 2007, 09:01 PM

| 

| 

Musafir  | 

Dr_wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  bafta la cumparaturi. De la o vreme mi-au aparut o gramada de vinisoare (capilare se numesc parca?) in special pe picioare. La ce soi de doctor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuie sa merg pentru un control ca eu cu astea sunt total pe langa? Oare o avea ce sa le faca? Un rezident frumos, blanos(mustata + barba) si la punga gros te-ar scoate din belele! Orice specialitate, nu conteaza, totul e sa-ti trateze vinisoarele cu maxim de atentie si respect! Tratament: trebe pupate des! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Credeam ca numa' pe mine ma afecteaza caldurile astea si-mi excita imaginatia(si asa bolnavicioasa), da' bag sama', toate gagicile cu gusturi bune s-au incins la poza cu sefu' tau, kalua! Spune-i ca la prima intalnire masiva "Elady" e invitatul nostru in RO! pana atunci ureaza-i bafta la lucrat muschii! Sa nu se leneveasca!  | 

| 

| 
	|
| kalua | 

Jul 10 2007, 09:09 PM

| 

| 

Musafir  | 
       |
| 

| 
	|

Jul 10 2007, 09:11 PM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180  | 

mda..dr_wise, sunt sigura ca a facut furori si pe acolo live.. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) 

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 06:13 AM | 
|    
 |