![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uauuuuuuuuuuu, kalua! Ce sef sexy ai! VREAU si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Din pct meu de vedere, Stefan ar fi castigat detasat - da' detasat fratilor, nu glumaaaaa!!!! - daca iesea din tort, printre ciresele alea afrodisiace!!!! Nu mai spun ca daca i-as fi cules ciresele din par, avea 100 pcte pt concursul urmator din start si ar fi plecat din pole position lejer! Transmite-i salutari de la M.Neagra! Si admiratia mea pt tot ce are, inclusiv talent la prajituri! As pune 5kg pe mine testandu-i dulciurile! Hai c-o tai la shopping cu my husband, pana n-o iau serios pe aratura si-i fac o declaratie de dragoste lui Stefan! A presto! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Dr_wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bafta la cumparaturi.
De la o vreme mi-au aparut o gramada de vinisoare (capilare se numesc parca?) in special pe picioare. La ce soi de doctor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuie sa merg pentru un control ca eu cu astea sunt total pe langa? Oare o avea ce sa le faca? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara. Lasati torturile, voi vedeti cum stau blugii pe Boss? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si apropo de bosi, capcaunul mi-a semnat cererea de concediu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am scapat
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poti sa te mariti in liniste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da' ti-ai invitat sefa si sefu' la nunta?
Blugii stau pe Boss cum stau pentru ca se duce la sala de cel putin 4 ori pe saptamana si cel putin o data la inot. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
kalua, seful tau e prea..."perfect" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , pana si torturile ii ies excelente, OMG !
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt tare mandra de toti trei, cati alti barbati si-ar fi pus mintea cu noi si-ar fi trecut la niste aparate cu care n-au nici in clin, nici in maneca?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
moaaa...ce sef ai, kalua! vreau si eu Stefan de`asta ca sef! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
kalua, in ce domeniu lucrezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dr_wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bafta la cumparaturi. De la o vreme mi-au aparut o gramada de vinisoare (capilare se numesc parca?) in special pe picioare. La ce soi de doctor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuie sa merg pentru un control ca eu cu astea sunt total pe langa? Oare o avea ce sa le faca? Un rezident frumos, blanos(mustata + barba) si la punga gros te-ar scoate din belele! Orice specialitate, nu conteaza, totul e sa-ti trateze vinisoarele cu maxim de atentie si respect! Tratament: trebe pupate des! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Credeam ca numa' pe mine ma afecteaza caldurile astea si-mi excita imaginatia(si asa bolnavicioasa), da' bag sama', toate gagicile cu gusturi bune s-au incins la poza cu sefu' tau, kalua! Spune-i ca la prima intalnire masiva "Elady" e invitatul nostru in RO! pana atunci ureaza-i bafta la lucrat muschii! Sa nu se leneveasca! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
mda..dr_wise, sunt sigura ca a facut furori si pe acolo live.. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 06:02 AM |
|