IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 416 417 418 419 420 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
dr_wise
post Jul 10 2007, 06:38 PM
Post #4171

Musafir

Uauuuuuuuuuuu, kalua! Ce sef sexy ai! VREAU si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Din pct meu de vedere, Stefan ar fi castigat detasat - da' detasat fratilor, nu glumaaaaa!!!! - daca iesea din tort, printre ciresele alea afrodisiace!!!! Nu mai spun ca daca i-as fi cules ciresele din par, avea 100 pcte pt concursul urmator din start si ar fi plecat din pole position lejer!
Transmite-i salutari de la M.Neagra! Si admiratia mea pt tot ce are, inclusiv talent la prajituri! As pune 5kg pe mine testandu-i dulciurile!
Hai c-o tai la shopping cu my husband, pana n-o iau serios pe aratura si-i fac o declaratie de dragoste lui Stefan!
A presto!
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 10 2007, 06:53 PM
Post #4172

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Dr_wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bafta la cumparaturi.
De la o vreme mi-au aparut o gramada de vinisoare (capilare se numesc parca?) in special pe picioare. La ce soi de doctor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuie sa merg pentru un control ca eu cu astea sunt total pe langa? Oare o avea ce sa le faca?

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 10 2007, 06:58 PM
Post #4173

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna seara. Lasati torturile, voi vedeti cum stau blugii pe Boss? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si apropo de bosi, capcaunul mi-a semnat cererea de concediu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am scapat

+Quote Post
kalua
post Jul 10 2007, 07:10 PM
Post #4174

Musafir

Poti sa te mariti in liniste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da' ti-ai invitat sefa si sefu' la nunta?

Blugii stau pe Boss cum stau pentru ca se duce la sala de cel putin 4 ori pe saptamana si cel putin o data la inot. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 10 2007, 07:18 PM
Post #4175

Incurabil

Member No.: 868

kalua, seful tau e prea..."perfect" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , pana si torturile ii ies excelente, OMG !

+Quote Post
kalua
post Jul 10 2007, 08:06 PM
Post #4176

Musafir

Eu sunt tare mandra de toti trei, cati alti barbati si-ar fi pus mintea cu noi si-ar fi trecut la niste aparate cu care n-au nici in clin, nici in maneca?

+Quote Post
Cindy
post Jul 10 2007, 08:27 PM
Post #4177

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

moaaa...ce sef ai, kalua! vreau si eu Stefan de`asta ca sef! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
kalua, in ce domeniu lucrezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 10 2007, 09:01 PM
Post #4178

Musafir

QUOTE(Bacardi_Girl @ Jul 10 2007, 07:53 PM) *
Dr_wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bafta la cumparaturi.
De la o vreme mi-au aparut o gramada de vinisoare (capilare se numesc parca?) in special pe picioare. La ce soi de doctor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuie sa merg pentru un control ca eu cu astea sunt total pe langa? Oare o avea ce sa le faca?

Un rezident frumos, blanos(mustata + barba) si la punga gros te-ar scoate din belele! Orice specialitate, nu conteaza, totul e sa-ti trateze vinisoarele cu maxim de atentie si respect! Tratament: trebe pupate des! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Credeam ca numa' pe mine ma afecteaza caldurile astea si-mi excita imaginatia(si asa bolnavicioasa), da' bag sama', toate gagicile cu gusturi bune s-au incins la poza cu sefu' tau, kalua!
Spune-i ca la prima intalnire masiva "Elady" e invitatul nostru in RO! pana atunci ureaza-i bafta la lucrat muschii! Sa nu se leneveasca!

+Quote Post
kalua
post Jul 10 2007, 09:09 PM
Post #4179

Musafir

QUOTE(sweet_girl @ Jul 10 2007, 08:27 PM) *
kalua, in ce domeniu lucrezi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Semiconductoare

+Quote Post
Cindy
post Jul 10 2007, 09:11 PM
Post #4180

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

mda..dr_wise, sunt sigura ca a facut furori si pe acolo live.. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 416 417 418 419 420 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th August 2025 - 06:02 AM