![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Kalua, nici nu ma gandesc sa invit pe cineva de la firma. Ii suport destul la munca. Nu au decat sa se supere, ma doare fix in...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Bine faci!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
E nunta ta inviti pe cine vrei nici macar sa n-ai nici o strangere de inima ca stateai cu inima strasa ca nu-ti semneaza concediu.
Cu indiferenta treci mai usor peste probleme e drept ca tre exersat da la un moment dat o sa gasesti reteta:-) Gandeste-te cata bucurie iti va aduce nunta si da-i incolo pe aia de la servici. Oauuuuuuuuu ce torturi Kalua. Mi s-a facut o pofta teribila poate in week-end procesez si eu unul ca ma bate si fetita mea la cap. Al meu cel mai preferat e cel de ciocolata De barbatii ce sa zic si mie imi place mai mult rockerul decat seful. Poate caldura e devina de va ganditi atata la barbati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ei, hai, noi? Cand ne gandim noi la barbati? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am vechime in casnicie 9 ani asa fac o selectie intre mai multi da raman cu imaginea.
Spre deosebire de barbatii care se uita mai mult dupa femei femeile nu cred ca se uita atata dupa barbati. Da de multe ori toata lumea ramane cu uitatul:-) |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata. Azi ne ducem sa depunem actele la Casa Casatoriilor. Mai sunt 10 zile pana la nunta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu imi vine sa cred (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Un rezident frumos, blanos(mustata + barba) si la punga gros te-ar scoate din belele! Orice specialitate, nu conteaza, totul e sa-ti trateze vinisoarele cu maxim de atentie si respect! Tratament: trebe pupate des! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pai ce sa fac bre cu blana lui? Daca ma irita mai rau? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acuma mai in gluma mai in serios trebuie sa merg la careva.Circulatia asta proasta e de vina....poate un cardiolog (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as merge prima data la un generalist.
aaa...'neata! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatza
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Neatza.. Sz' abia astept sa vad pozele, pozeleeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 06:02 AM |
|