![]() ![]()  | 

| divi2007 | 

Jul 11 2007, 06:18 PM

| 

| 

Musafir  | 

girls mi a fost dor de voi  nu a mers netu 2 zile din cauza ploi ( cred ca sunt dependenta de calc zilele astea mi am dat seama )  (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) 

| 

| 

| 
	|

Jul 11 2007, 06:47 PM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146  | 

Buna seara. Trebuie sa fug la restaurant sa stabilim meniul. Va povestesc cand am timp faza de la Casa Casatoriilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 

| 

| 

| 
	|

Jul 11 2007, 11:54 PM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180  | 

missn7, eu ma gandesc tot timpul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  nu numai cand e cald..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 

| 

| 
	|

Jul 12 2007, 06:46 AM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265  | 

'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  

Uite aici o fata cinstita -Sweet (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)  | 

| 

| 
	|
| dr_wise | 

Jul 12 2007, 07:11 AM

| 

| 

Musafir  | 

Sa traiasca! 'Neatza! 

Ma apuca depresia numa' cand ma gandesc ca dau cu ochii de muraturile de la servici! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu-i mai suport!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Vreau sefi inteligenti!  | 

| 

| 
	|

Jul 12 2007, 07:23 AM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924  | 

neata fetele! 

eu ieri am fost la bucuresti si a fost (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) abia astept octombrie...parca nici nu mai e asa mult pana atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  | 

| 

| 
	|

Jul 12 2007, 07:25 AM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146  | 

Neata. Uite acus vine octombrie Pokemon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)  

Dr Wise, hai sa facem un funclub "Ucidem Capcauni" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  | 

| 

| 
	|
| vesperala | 

Jul 12 2007, 07:43 AM

| 

| 

Musafir  | 

Sau un club Starbringers...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...o zi senină şi calmă vouă... 

O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, pānă ce pier...   | 

| 

| 
	|

Jul 12 2007, 08:54 AM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880  | 

Dr. Wise da de ce nu pleci tu frumusel de acolo la alta firma?  

Sweet girl nu-i rau doar cand il alegi sa-l alegi bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  | 

| 

| 
	|

Jul 12 2007, 09:19 AM

| 
	|
| 

Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194  | 

Neaaaata! 

Szi, abia astept sa ne povestesti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 11:56 AM | 
|    
 |