![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
girls mi a fost dor de voi nu a mers netu 2 zile din cauza ploi ( cred ca sunt dependenta de calc zilele astea mi am dat seama ) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara. Trebuie sa fug la restaurant sa stabilim meniul. Va povestesc cand am timp faza de la Casa Casatoriilor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
missn7, eu ma gandesc tot timpul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu numai cand e cald..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Uite aici o fata cinstita -Sweet (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa traiasca! 'Neatza!
Ma apuca depresia numa' cand ma gandesc ca dau cu ochii de muraturile de la servici! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu-i mai suport!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Vreau sefi inteligenti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata fetele!
eu ieri am fost la bucuresti si a fost (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) abia astept octombrie...parca nici nu mai e asa mult pana atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Uite acus vine octombrie Pokemon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Dr Wise, hai sa facem un funclub "Ucidem Capcauni" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
vesperala |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau un club Starbringers...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...o zi senină şi calmă vouă...
O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, pānă ce pier... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dr. Wise da de ce nu pleci tu frumusel de acolo la alta firma?
Sweet girl nu-i rau doar cand il alegi sa-l alegi bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Neaaaata!
Szi, abia astept sa ne povestesti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 10:25 PM |
|