![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am asteptat si aseara, poate-poate vine szi si ne povesteste.
La noi tot frig, innourat si vant. Dar de maine vine vara! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata gagici! Mentionez si eu ca sunt fan declarat al boss-ului Kaluai. Tortul lui mi s-a parut cel mai elaborat, dpdv obiectiv (adica n-am tinut seama de aspectul fizic al bucatarilor de ocazie).
Szi, astept si eu sa ne povestesti ce-ai patit la Casa Casatoriilor. Kalua, si la noi azi dimineata a fost un pic mai frig, dar acum a iesit soarele si cred ca la pranz va fi iar cald. Noi azi i-am cumparat un tort tipului cu care colaboram pentru ERP. Arata f bine tortuletul si cred ca-i si bun. Adineauri, tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca nu poate ajunge la noi (aveam eu o presimtire), dar eu i-am zis ca-i musai sa vina...asa ca l-am convins. Altfel, ramaneam cu tortul in frigider. Nu cred ca mai e necesar sa mentionez ca eu o sa-l savurez decat cu 'privirea'. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hello!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In seara asta e Caribean Summer Night (serbarea de vara a firmei). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe vremea asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce bine suna! Pacat ca nu va ajuta vremea. Banuiesc ca si meniul e in ton.
Ai mei colegi pleaca maine in Delta la Sf Gheorghe in team-building, dar eu nu pot sa-i insotesc, ca ma duc la nunta sambata. Cred c-o sa se distreze. De-abia-i astept inapoi cu poze si impresii. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
greu mai poate da omul de voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
poke.....Revin cu un bravo imens, si stai linistita ca vine repede timpul de scoala ca o sa te saturi de ea (si el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) !!! Szi...ia-o usor cu pregatirile si aveti grija de voi, vad ca si barbateii mai cedeaza din cand in cand la presiune! Kalua.....eu nu zic nimic de sef.....da' torturile alea mi-au facut pofte (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da fain servici ai kalua cate un chef la cateva zile torturi de degustat.
Ce bine ar fii sa se importe si pe la noi si un pic de relax la servici nu numa work in marea parte a cazurilor altceva nimic. Cand lucram am plecat la un team building la Bran in week-end, noi am crezut ceva relax un chefulet cand colo am avut o profa nu ne-a slabit deloc mai bine stateam acasa:-) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adevarul e ca am parte de un colectiv de munca foarte, foarte misto (in mare parte, avem si noi mici exceptii (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) ) si de obicei ne facem noi tot felul de evenimente ca daca stam sa ni le faca firma asteptam tot cate jumatate de an.
geoo, welcome back! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe unde te-ai preumblat? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
bey, adevaru'e ca serviciu ca al tau, mai rar.....sincer!!!! E o incantare sa te trezesti in fiecare dimineata fericita ca te duci la munca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu......ma lupt....cu una, cu alta, dar nu in tara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) apropo de asta: acum, dupa muuuulte vizite la turci am avut un alt mare soc cultural!!! So: caldura mare mon cher....cam 43 de grade la umbra, si imaginati-va o atmosfera sufocata de cladiri inghesuite pe mp si masini deja suprapuse! Cu toate astea, gradele anuntate la meteo se aduna simtitor cu efectul de sera deci ajungem pe undeva pe langa 50, fara probleme!!! Eu: pantalonasi scurti aproape de inexistenta, maiou alb cat foita de ceapa de gros si ma taram la deal pe undeva prin Istanbul!!! Stimatele doamne de origine turca....insa.....: costum traditional (eventual negru pt batrane) din crestetul capului pana la glezne si normal o tunica/vesta din bumbacel gros ca doar de....sa nu raceasca la spate! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acum nu stiam daca sa ma simt prost pt cum eram imbracata, sau pt ca desi eram asa imbracata.....transpiram in boale, in comparatie cu ele, care parca erau facute din ceara! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am avut si eu "revelatii" dintr-astea, in UAE: cum se deschide un hotel mai de Doamne-ajuta in tara lui, arabul isi ia familia (familia mare, cu nevestE, alaiul de copii si nannies) si purcede la sfarsit de saptamana intr-acolo. Si binenteles ca merg la pool, barbatul si copiii la chiloti de baie, femeile in negru din cap pana-n picioare, sub umbrela de soare sau nu. Si europencele in bikinei cat mai mici, zau ca m-am intrebat de fiecare data cum s-or fi simtind stafiile alea-n negru. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 10:30 PM |
|