![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
saracele femei....
pe de alta parte, nu cred ca sunt nefericite- pentru ca nu poti plange si suferi dupa ceva ce nu cunosti. asa cum noi nu plangem dupa energia phi-kappa-lambda pe care o mananca extraterestrii la micul dejun... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In cantina am intalnit un fost coleg care lucreaza acum la un lieferant, e tatic de 5 saptamani si ne-a aratat foarte mandru poze cu fiica-sa pe telefon. Era una in care era tolanit pe pat si aia mica pe pieptul lui. Comentariul lui: "paradisul pe pamant!". (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
salutare.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu se apuca de facut bagadjul.. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
drum bun, meg si distractie placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
merc, clau.
nu te-am mai vazut de mult.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor. Am scapat mai devreme azi, nu stiu ce-o fi fost cu sefa-mea de mi-a dat drumul. Azi chiar mi-a zis ca nu stie ce se va face fara mine 2 saptamani. Acum sunt buna, dar acum o saptamana imi zicea ca e nemultumita si mi-a prelungit contractul cu inca 3 luni, ca sa imi mai dea o sansa. Pfff!
Tot azi, mi-ai zis colegele de la Contabilitate, singurele de treaba de acolo ca vor veni la cununie sa ma vada. Dragut din partea lor. Asa, faza de ieri: ma duc eu la Casa casatoriilor, unde ma astepta el. Intram, el plateste, in timpul asta ma intreaba tipa de acolo: iei numele sotului dupa casatorie? Moment in care m-am blocat, pentru ca desi treaba era stabilita, parca a fost prea real cand m-a intrebat. Ma rog, m-a bbusit rasul, am trecut peste, am zis DA. Apoi trebuia sa semnez cu noul nume, citet, ca sa se vada ca mi-l schimb. Si nu am reusit sa scriu, mana refuza sa scrie. Cand am reusit sa o fac sa ma asculte, nu scria stiloul. Pana la urma am reusit cu chiu cu vai sa scriu numele de familie, insa atat de tremurat si chinuit, incat numai citet nu se numeste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Si nu am reusit sa scriu, mana refuza sa scrie. Cand am reusit sa o fac sa ma asculte, nu scria stiloul. Pana la urma am reusit cu chiu cu vai sa scriu numele de familie, insa atat de tremurat si chinuit, incat numai citet nu se numeste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bine ca a iesit intr-un final!!!! Eu una nici nu pot concepe sa ma semnez cu alt nume (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa fie intr-un ceas bun (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa fie-ntr-un ceas bun! Cind e civila bre? simbata viitoare? la ce ora?
btw, iar mi-am pierdut parola de la mess... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
ooof, mai, Di! spune-ne-o noua, ca sa fie sigur ca cineva nu o uita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
sambata viitoare pe la 10. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 03:43 PM |
|