![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
gata, am recuperat-o; noroc ca am bagat date reale si o intrebare la care am stiut raspunsul. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Aham, deci simbata viitoare la 10 dimineata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... o sa incerc sa ma autoinvit sa te vaz si sa iti zic casa de piatra. din partea noastra, a tuturor. ca noi te iubim. |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
hihi, fanta, la ora asta te-ai trezit, bre?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, bine c-ai dovedit cumva sa scrijelesti numele acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am fost la serbare, am mancat bine ca au fost bunataturi multe, am baut un cockatil si-un prosecco, am mai ars gazul pe-acolo si m-am uschit acasa. Mai inainte mi-a fost data o mare surpriza: suna la usa si cine apare? Fostii nostri vecini de deasupra de acum 6 ani, italieni care s-au intors in Italia atunci. El rupea ceva germana, ea ioc, aveau o fetita mai mare cu un an decat fiica-mea si au mai facut unul mic inainte de a a se intoarce in patrie. Iar au venit aici ca nu merge treaba in Italia si revederea noastra a fost de zile mari, nemtii nici cand isi revad rudele nu se pupa si bucura atata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
uaaa Simci se marita .... casa de piatra darling si numai bine
venim si noi virtual sa dansam o hora. da? eu in noaptea nuntii (zorii de zi de fapt) rupta de oboseala de atatea pregatiri si stres am plaaaans (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si sotul meu se uita la mine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...apoi dupa ce-am bocit cateva minute bune mi-am regasit zambetul |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
E bine ca nu a crezut ca plangi ca te-ai maritat cu el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu ma cred in stare sa fac vreo faza din asta cu bocitul cand nu trebuie.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
O petrecere a burlacitelor cand facem si noi?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Szi ai sa stralucesti toata de fericire si zambet stiu eu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/img1516.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Facem saptamana viitoare, numai sa gasesc un moment liber (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sa-mi lasati si mie un stripper si un suc ceva.....sa fiu treaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
oricum vad ca de insomnii nu duc lipsa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata fetele!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 04:03 PM |
|