![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata, ladies!
Vreau si eu la petrecerea de burlacie! Unde, cand? Plus ca mi-e dor de-o hora, sau sarba...Szi, ai muzica de topaiala la nunta? Ihaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Gata, deja ma energizai!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata! Azi e ultima zi, gata intru in concediu. Doamne ajuta! Apropo, voi face niste poze, sa vedeti cum arata casa mea cu o saptamana inainte de nunta.
Da, am muzica de topaiala. Si am si lautari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Szi, casa de piatra! O sa fie bine, ai sa vezi (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
'Neata ... si azi e vineri 13. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
neatza fetili!
azi e ultima zi de munca, de luni sunt in co si de miercuri o tai in Delta (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai szi draga, mai bine ne-ai fi trimis noua invitatii, sa fi vazut ce petrecere iesea!!!!
Dragutelor, eu am venit morcovita la office...e vineri 13 si deja ma anuntasera de aseara ca voi avea de rezolvat niste probleme urgente la servici, cand colo, ce sa vezi? Probl urgente s-au volatizat! Ura! A inceput weekendu'!!!! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hello girls!
ooof, mai, Di! spune-ne-o noua, ca sa fie sigur ca cineva nu o uita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sambata viitoare pe la 10. avem noi o psihopata prin agentii care e "responsabila cu parolele" -tine toate parolele din agentie intr-un fisier excel. sa nu se piarda! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Draga Szi,
Oricat de multe mai ai de facut ultima noapte inainte de nunta sa dormi bine ca urmeaza o zi lunga plina de emotii de la un moment dat in noapte te copleseste oboseala. Noi ne-am uitat verighetele acasa ne-am intors dupa ele,am intarziat la sfat noroc ca nu ne venise randul sa intram ca erau foarte multe nunti in ziua aia. Sa fiti fericiti. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bai, dar ce e cu linistea asta pe aici?
Azi a fost vineri 13. A inceput foarte prost aseara imediat dupa 12, cand am facut o gafa monumentala, demna de mine. Pesemne imi plecasera neuronii in concediu inaintea mea. Ma si gandeam ca daca am inceput asa, sa te tii! Cand colo, surpriza! La birou am devenit indispensabila Dom'le! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu numai ca mi s-a platit salariul in avans, sa am bani in concediu, ci sefa-mea s-a dus la Capcaun si i-a zis sa imi schimbe contractul din perioada determinata pe nedeterminata. Azi era foarte trista ca ce se face ea fara mine 2 saptamani. Cum ziceam, acum sunt buna! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Iar fetele de la Conta vin la cununie sa ma vada. Inteleg eu de aici, ca am inceput sa le plac, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum ma relaxez si eu cateva minute si fug la smotru. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eh, mai ai nitel de smotruit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si sa vezi ce fericita o sa fii cand se termina
|
|
|
![]()
|
|
Nitel? Stai asa ca fac chiar acum poze (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 05:56 PM |
|